fbpx

Contact  |  Tel. 085-1050591

Begeleide reis Sicilië

3 t/m 10 mei 2022

 

20190617154315
 
20190614153401

Begeleide zorgvakantie Sicilië

Sicilië is het grootste Italiaanse eiland en het is er bijna altijd lekker warm, een perfect eiland voor een zon- en zwemvakantie dus. We logeren bij Kikki Village, dat is een klein vakantiepark met een heerlijk zwembad en ook leuke animatie. er is dus heel veel te doen.
 
Je kamer is heel groot en heeft geen drempels, het is daarom helemaal niet erg als je een rolstoel gebruikt, je kunt namelijk overal komen met je rolstoel. Wel moeten de begeleiders behoorlijk duwen want het ligt een beetje op een heuvel, zorg dus dat je banden goed opgepompt zijn.
 
Je deelt je kamer met een andere gast en dat kan gemakkelijk want in de grote kamer staan twee brede bedden waarin je heerlijk kunt dromen.
 
 

 

Wat gaan we doen?

We gaan zwemmen, plezier maken, dansen en lekker eten. Na al dat lekkere eten kunnen we de volgende morgen in het zwembad weer de aqua-gym doen zodat we wel fit blijven.

Het strand is niet zo ver weg en dus gaan we natuurlijk ook naar het strand en voor de nodige souvenirtjes zoeken we het leukste stadje in de omgeving op.

De Etna
We kunnen ook naar de vulkaan de Etna en dat is beslist een hele mooie excursie, maar het is wel heel ver rijden en daar heeft niet iedereen zin in. We hebben de excursie naar de Etna daarom niet ingecalculeerd, wil je dit toch graag zeg dat dan tegen de begeleiders zodat die kunnen kijken of het misschien toch mogelijk is.

 

 

20190613165424
20190616125129
20190615163900
20190614151719

Prijzen

Reisprijs: € 2.499 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: € 350
 
Beschikbaarheid: 6 vakantieplekken
 
Inclusief: Verblijf , alle gezamenlijke maaltijden en consumpties, vliegtickets, alle transfers, 2 excursies, luxe fotoboek, Nederlandse zorg en begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., bijdrage calamiteitenfonds € 2.50, reserveringskosten € 27.50.
 
Extra's: Iedere gast ontvangt van ons na de reis een prachtig fotoboek om de reis nog eens te herbeleven.
 
Reisdocument: Paspoort of ID kaart
 
Belangrijke informatie: We proberen je thuis op te halen, maar dit lukt niet altijd en daarom vragen we je soms om naar een opstapplaats te komen. Ben je in staat om zelf naar Schiphol te reizen dan heeft dat de voorkeur.
 
Luchthaven: Luchthaven Schiphol
De route naar de luchthaven bepalen we in overleg

Toegankelijkheid: Deze reis is ook geschikt als je een rolstoel gebruikt.

Zorg: Het is geen probleem als je hulp nodig hebt bij je dagelijkse zorg
 
Rolstoelen: We kunnen 2x een niet inklapbare rolstoel meenemen en 2x een inklapbare rolstoel
 
Begeleiding: Er reizen 4 begeleiders mee die je kunnen helpen bij je persoonlijke verzorging.

Minimale deelname: Deze reis gaat door als er minimaal 4 gasten hebben geboekt.
 
Bijzonderheden: 
 

 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

 

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html