site stats

Contact | 085 - 1050591

Wandelvakantie Zeeland

14 t/m 17 oktober VOLGEBOEKT

 

 
meeuwen-zeeland-begeleide-reis
 
Zeeland-begeleide-reis-verstandelijke-beperking

Wandelvakantie Zeeland

Tijdens deze leuke wandelvakantie wandelen we van hotel naar hotel, je slaapt elke keer in een ander hotel in de prachtige provincie Zeeland. Je wandelt door prachtige dorpjes, hoge dijken en groene bossen. Verder zie je onderweg hele leuke bezienswaardigheden en vind je voldoende gelegenheden voor een kopje koffie of een lekker lunch.

Hotels

- Strandhotel Renesse dichtbij het strand, van hieruit loop je gemakkelijk naar het strand of het dorp.
- Duinhotel Burgh Haamstede, hier heb je een prachtig uitzicht op het zweefvliegveld.
- Landgoed hotel Renesse, dit hotel ligt op een heus landgoed en dichtbij Slot Moermond. Voel jij je al kasteelheer of -vrouw?

 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Wat gaan we doen?

Dag 1. Aankomst in Renesse
Als we aankomen in het hotel gaan we eerst onze kamer bekijken en dan is het tijd om naar het strand te gaan en even heerlijk uit te waaien.

Dag 2. Wandelen naar Burgh Haamstede
Vandaag is onze eerste wandeldag. na het ontbijt trekken we onze wandelschoenen aan en wandelen we via een mooie route naar Burgh Haamstede.

Dag 3. Wandelen naar Renesse
We zijn nog lang niet moe, dus vandaag wandelen we vrolijk verder. Via een heel andere route wandelen we terug naar Renesse waar we op landgoed Moermond ons hotel opzoeken.

Dag 4. Naar huis
Helaas komt vandaag alweer een eind aan deze leuke wandelvakantie.

* De wandelroutes zijn tussen de 6 en 10 kilometer lang.

zeeland-begeleide-vakantie-kontiki-reizen
 
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Vuurtoren
 
 
wandelen-langs-het-strand
 
wandelschoenen

Prijzen

Reisprijs: € 799,- p.p.

Toeslag eenpersoonskamer: € 135,-
 
Beschikbaarheid: 
 
Minimale deelname: 6 reizigers
 
Inclusief: Verblijf bij 3 verschillende hotels o.b.v. half pension, lunches, gezamenlijke consumpties, vervoer met de Kontiki Bus, wandelroutes, bagagevervoer, toeristenbelasting.
 
Exclusief:
Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 9,- p.p., reserveringskosten € 35,-.
 
Extra's: Je bagage wordt gratis vervoerd van het ene hotel naar het andere, dat hoef je niet zelf mee te nemen.
 
Reisdocument: Geldig ID-bewijs
 
Opstapplaatsen*: Nijmegen, Tiel, Gorinchem.
 
Toegankelijkheid: Je moet goed kunnen lopen en wandelen
 
Rolstoel: We kunnen geen rolstoel of rollator meenemen.
 
Zorg: Je bent zelfstandig bij de dagelijkse zorg
 
Begeleiding: Er reizen 2 begeleiders mee
 
Belangrijke informatie:
- Zorg voor stevige wandelschoenen.
- Het is handig om een rugtas mee te nemen voor een flesje water bijvoorbeeld. Handig hiervoor is onze Yos-bottle, je hebt dan meteen je medicijnen bij de hand.
 
* We proberen je thuis op te halen, maar dit kan alleen als je langs bovenstaande route woont, woon je ver van de route af dan kun je ook rechtstreeks naar de vakantielocatie komen. Thuis ophalen lukt bijna altijd, maar kunnen we nooit vooraf garanderen, soms vragen we je kort voor vertrek vanwege logistieke redenen om toch naar een opstapplek te komen.
 

 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html