site stats

Contact | 085 - 1050591

 

Zorg en begeleiding

Onze reizen worden altijd begeleid door professionele begeleiders, sommigen zijn nog werkzaam in de zorg, anderen zijn gepensioneerd en vinden het leuk om jou een fijne vakantie te bezorgen.

Wij gaan op stap met kleine en overzichtelijke groepjes zodat:

-  we een beter overzicht en
    een grotere veiligheid hebben;
-  het contact met elkaar en
    met anderen beter gaat;
-  we minder opvallend zijn als groep.
In de praktijk betekent dat meestal 6 à 8 deelnemers op vakantie gaan met 2 of 3 begeleiders. Het kan ook voorkomen dat 2 of 3 deelnemers door 1 begeleider vergezeld worden.

ADL zorg

Heb je ook hulp nodig bij de dagelijkse zorg zoals bijvoorbeeld wassen en aankleden, medicijnen of steunkousen dan kunnen we dit in beperkte mate aanbieden, overleg met ons als je graag mee wilt en een beetje ADL hulp nodig hebt. Heb je veel zorg nodig, meer dan een half uur per dag, dan verwijzen we je graag naar de reizen met speciale zorg van VZ-Zorgvakanties

 

Rolstoel

We bieden enkele reizen aan waarbij het mogelijk is om je rolstoel mee te nemen, als dit mogelijk is dan staat het altijd bij de reis vermeldt. Ben je volledig rolstoelafhankelijk vraag ons dan naar de mogelijkheden voordat je boekt of kijk op de website van VZ Zorgvakanties, deze reizen zijn allemaal volledig rolstoeltoegankelijk.

 

Wet zorg en dwang

Wij bieden nadrukkelijk geen voorzieningen die benodigd zijn voor het uitvoeren van de Wet Zorg en Dwang (voorheen BOPZ). Indien je onder deze wet valt dan kun je helaas niet met ons op vakantie.