site stats

Contact | 085 - 1050591

Hoe gaan we op vakantie?

Begeleide busreizen

Als we met de bus op vakantie gaan dan gaan we in principe met onze eigen bus. We hebben een mooie Mercedes Sprinter uit 2019 die uiteraard goed onderhouden wordt en op tijd zijn controles krijgt. In onze bus hebben we plek voor maximaal 9 personen inclusief de chauffeur, we gaan dus altijd met kleine groepjes.

Voor de mensen die slechter ter been zijn of zelfs gebruik maken van een rolstoel zit er een elektrische lift aan de achterkant waarmee we je gemakkelijk naar binnen kunnen helpen.

De begeleider die de bus gaat rijden heeft een positieve rij test afgelegd en geoefend zodat we zeker veilig op pad kunnen.

 

Begeleide vliegreizen

Als je liever wat verder weg gaat en daarom een vliegreis hebt geboekt dan zul je misschien toch nog in onze bus zitten. We proberen immers iedereen zoveel mogelijk thuis of in de directe omgeving van thuis op te halen zodat we als groep samen naar het vliegveld kunnen gaan.

Eenmaal aangekomen op het vliegveld ga je als groep door de 'security' en daarna is er tijd voor een kopje koffie of een glaasje fris. Meestal moeten we ons ongeveer 45 minuten voor vertrek melden bij de 'gate' om het vliegtuig in te gaan en dan kunnen we gaan.

Voor onze vliegreizen gebruiken we verschillende vliegtuigmaatschappijen zoals Easyjet, KLM en in een enkel geval Ryanair, maar het meest zullen we met Transavia vliegen. Transavia is een Nederlandse maatschappij en dat betekent dat de bemanning aan boord ook gewoon Nederlands spreekt. Wel zo gemakkelijk!

 

Begeleide Cruise

Ook als je een cruise hebt geboekt dan proberen we je zo dicht mogelijk bij je huis op te halen om vervolgens samen naar de haven te rijden, ook nu zit je dus in onze bus. Als je bij de 'terminal' van de cruisehaven aankomt dan kan het soms best lang duren voor je aan boord kunt en er is dan niet altijd iets te drinken voorhanden, hier moet je wel rekening mee houden.

Als we eenmaal ingecheckt zijn dan hebben we onze hutnummers en kan de speurtocht beginnen op het enorm grote cruiseschip.

Voor de cruises boeken we meestal de Norwegian Cruise Line, dit is een hele prettige maatschappij waar je gewoon jezelf kunt zijn. Ze hebben veel entertainment aan boord zoals shows, musicals, muziek enz. Uiteraard is er ook een fijn zwembad en een zonnedek.

En misschien mogen we wel een kijkje nemen in de stuurhut......ligt je kapiteinspet al klaar?

 
 
 
 
 
 
 
 
Bus-1
 
 
 
 
 
 
 
transavia617x338
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
nclJade-schip