site stats

Contact | 085 - 1050591

Yos Bottle

Ook bij Kontiki Reizen zijn we bezig met duurzaamheid, zoals je verder op onze website kunt lezen zijn we bezig met de certificatie voor Travelife en op kantoor maken we bewuster duurzame keuzes. Omdat we het milieu erg belangrijk vinden willen wij ook graag het gebruik van wegwerpflesjes verminderen. We weten allemaal dat op vakantie veel wegwerpflesjes gebruikt worden, al is het maar omdat je water moet hebben voor je medicatie. Nu hebben we een veel duurzamer en ook goedkoper alternatief voor al die wegwerpflesjes, nl. de Yos-Bottle.

In de Yos-Bottle kun je water meenemen en in het medicijndoosje dat er met een magneet aan vast zit kun je meteen je medicijnen meenemen......gemakkelijk toch? Nadat je de medicatiehouder thuis of in je hotelkamer gevuld hebt klik je hem met één beweging weer vast aan de Yos-Bottle door de gemakkelijke magneetsluiting. Gemakkelijk om mee te nemen, altijd na te vullen en nooit meer zoeken naar je medicijnen.

Je kunt de Yos Bottle kopen bij Kontiki Reizen voor € 12.50*

Je kunt de Yos-Bottle bestellen door een mail te sturen naar door je naam en adres, aantal Yos-Bottles dat je wilt bestellen en natuurlijk welke kleur je het mooist vindt, door te geven.

*excl. verzendkosten.

KR-Yos-bottle-roze-uitgesneden-kleinKontiki-blauw-gesloten-uitgesneden-kleinKR-Yos-bottle-grijs-uitgesneden-kleinKR-Geel-uitgesneden-kleinKR-Yos-bottle-groen-uitgesneden-klein

Fotocredits: Bastiaan Veenstra PhotoGraphy