site stats

Contact | 085 - 1050591

Vakantiepark Dierenbos

21 t/m 27 mei VOLGEBOEKT

 

 
Fietsen-dierenbos-kontiki-reizen
 
Alpaca-voeren-dierenbos-Kontiki-Reizen

Vakantiepark Dierenbos

Welkom bij Vakantiepark Dierenbos, een park waar je kunt genieten van alles wat met dieren te maken heeft. Kom kennis maken met de bewoners zoals nieuwsgierige konijntjes, prachtige herten, zachte alpaca's en eigenwijze ezeltjes. Op vakantiepark Dierenbos kun je ook andere leuke dingen doen zoals zwemmen, bowlen en midgetgolfen.

Villa Alpaca

We logeren in Villa Alpaca, dat is een luxe boerderij op vakantiepark Dierenbos. We hebben hier een eigen keuken zodat de begeleiders lekker voor je kunnen koken, een terras, 4 slaapkamers, twee badkamers en een sauna.

Villa Alpaca ligt heel dicht bij alle leuke dingen die je op vakantiepark Dierenbos kunt doen, zoals de zwembaden, bowlingbanen en de midgetgolfbaan.

 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Wat gaan we doen?

Op vakantiepark Dierenbos is zoveel te doen dat we ons niet hoeven te vervelen, we kunnen fietsen op een bijzondere fiets, bowlen, zwemmen, naar de boerderij, dieren voeren en veel meer. En dan gaan we ook nog naar de Beekse Bergen, dat is supergaaf! We kunnen naar Dierenrijk, Zoo Parc Overloon of gewoon nog een keer naar de Beekse bergen.

Deze vakantie staat helemaal in het teken van dieren. Wat is jouw lievelingsdier?

Villa-Alpaca-dierenbos-kontiki-reizen
 
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Dierenbos-Bowlingbaan-Kontiki-Reizen
 
Dierenbos-park-Kontiki-Reizen
 
Uitzicht-meer-dierenbos-kontiki-reizen

Prijzen

Reisprijs: € 1399,- p.p.

Toeslag eenpersoonskamer: € 175 (niet meer beschikbaar)
 
Beschikbaarheid: volgeboekt
 
Minimale deelname: 4 reizigers.
 
Te boeken tot: 1 april 2024
 
Samenstelling groep: 
Dame van 27
Dame van 23
Dame van 72
Dame van 29
 
Inclusief: Verblijf bij vakantiepark Dierenbos, alle gezamenlijke maaltijden, drankjes en consumpties, vervoer met de Kontikibus vanaf de opstapplaatsen, excursies, fotoboek.
 
Exclusief:
Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 9,- p.p., reserveringskosten € 35,-.
 
Extra's: We krijgen een attractiepas en hiermee kunnen we tijdens onze vakantie onbeperkt naar de Beekse Bergen. 
 
Reisdocument: Geldig ID-bewijs

Opstapplaats*: Zwolle, Apeldoorn, Nijmegen.

Toegankelijkheid: Deze vakantie is niet toegankelijk voor rolstoelen.
 
Rolstoel: We kunnen geen rolstoelen meenemen.
 
Zorg: Je bent zelfstandig bij de dagelijkse zorg.
 
Begeleiding: Er reizen twee begeleiders mee.
 
* We proberen je thuis op te halen, maar dit kan alleen als je langs bovenstaande route woont, woon je ver van de route af dan kun je ook rechtstreeks naar het vakantiepark komen. Thuis ophalen lukt bijna altijd, maar kunnen we nooit vooraf garanderen, soms vragen we je kort voor vertrek vanwege logistieke redenen om toch naar een opstapplek te komen.
 
Belangrijke informatie:
 
Bijzonderheden:
 
 

 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html