site stats

Contact | 085 - 1050591

Voorjaar op de Veluwe 

19 t/m 26 april 2024

 

stoomtrein-VSM4
veluwe-natuur
124962278HX8F4312
 
 

Een begeleide reis dichtbij huis in Heerde!

Ben je al eens op de Veluwe geweest? De Veluwe is een heel groot natuurgebied met heide, bossen en heel veel dieren. In april is alles fris groen, zijn de lammetjes nog redelijk klein en schijnt (hopelijk) het zonnetje volop...een prachtig gezicht. We gaan dan ook volop van dit voorjaar genieten.
 

Het aangepaste vakantiehuis De Rode Beer

We logeren in de Rode Beer in Heerde.

Op de begane grond is er 1x eenpersoons zorgkamer, 1 x tweepersoons zorgkamer met een badkamer toegankelijk vanuit beide zorgkamers. De badkamer heeft een douche met douchebrancard en/of douchestoel, onderrijdbare wastafel en toilet met opklapbare steunen. Er is ook een tweepersoons kamer voorzien van eigen sanitair, deze is niet aangepast voor rolstoelgebruikers. Daarnaast is er nog een aparte relax badkamer met een hoog-laag bad met bubbelfunctie en een toilet voorzien van opklapbare steunen.

Op de bovenverdieping (niet aangepast) is er één eenpersoons kamer en één tweepersoonskamer (met een stapelbed). Deze beide kamers hebben een badkamer met toilet en ligbad met douche. 

Het vakantiehuis heeft een activiteitenruimte, hier staat een mobiele snoezelkar en kunnen we gezellig een spelletje spelen! Het vakantiehuis heeft zelfs een lift die op alle etages stopt! .

 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Wat gaan we doen?

Als het mooi weer is maken we een vaartochtje over de IJssel.

Deze week zit vol met activiteiten die we graag zoveel als mogelijk samen met jou bepalen, tussendoor hebben we wel een dagje nodig om bij te komen van alle indrukken. Op de laatste dag is het tijd om souvenirtjes te kopen, we zoeken hiervoor een leuke stad uit waar ze heel veel winkels hebben.

 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

sheep-45262551280
fallow-20671671280tree-45262501280
 
 

Prijzen

Reisprijs: € 1899,- p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: € 150 
 
Beschikbaarheid:  
1x tweepersoons zorgkamer, (gedeelde plek voor een dame)
 
Te boeken tot: 7 maart 2024
 
Minimale deelname: 5 reizigers
 
Samenstelling groep:
Heer van 74
Dame van 80
Dame van 72
Heer van 78
 
Inclusief: Verblijf in vakantiehuis de Rode Beer o.b.v. logies, alle gezamenlijke maaltijden en drankjes, excursies, entreegelden, luxe fotoboek, Nederlandse begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 9,- p.p., reserveringskosten € 35,-.
 
Reisdocument: Geldig ID-bewijs.
 
Opstapplaatsen*: Groesbeek, Arnhem, Apeldoorn
 
Toegankelijkheid: Deze reis is ook geschikt als je een rolstoel gebruikt.
 
Rolstoelen: We kunnen één rolstoel vastzetten in de bus en er kunnen twee inklapbare rolstoelen mee.
 
Hulpmiddelen: Als je hulpmiddelen nodig hebt bij de verzorging zoals een tillift of douchestoel, dan moet je ons daar voor de boeking over informeren.
 
Begeleiding: Er reizen 3 of 4 begeleiders mee die je ook kunnen helpen bij de dagelijkse zorg
 
* We proberen je thuis op te halen, maar dit kan alleen als je langs bovenstaande route woont, woon je ver van de route af dan kun je ook rechtstreeks naar de Rode Beer in Heerde komen. Thuis ophalen lukt bijna altijd, maar kunnen we nooit vooraf garanderen, soms vragen we je kort voor vertrek vanwege logistieke redenen om toch naar een opstapplek te komen.
 

 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html