site stats

Contact | 085 - 1050591

Begeleide vakantie De Rijp

4 t/m 10 juni 2024

 

 
IMG-20210915-WA0007
 

Begeleide vakantie De Rijp

De Rijp is een heel leuk klein historisch dorp in Noord-Holland dichtbij Alkmaar. Vanuit De Rijp verken je gemakkelijk de kop van Noord Holland, we kunnen bijvoorbeeld naar plaatsen als Edam, Volendam en Alkmaar.
 

Hotel de Rijper Eilanden

Hotel de Rijper Eilanden is een soort museumhotel, je zult hier je ogen uitkijken naar alle leuke spulletjes die hier staan.
Je logeert in een fijne, ruime kamer met eigen badkamer.
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Wat gaan we doen?

In Noord Holland kunnen we heel veel leuke dingen doen, we kunnen bijvoorbeeld naar

Het Zee-aquarium in Bergen en natuurlijk ook meteen naar het strand
De Zaanse Schans 
De Broeker Veiling en varen
Volendam en Marken

Heb jij een ander leuk idee?

 
IMG-20210918-WA0007
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

IMG-20210917-WA0009
 
 
 
 

Prijzen

Reisprijs: € 1.599 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: € 175
 
Beschikbaarheid:  7 vakantieplekken
 
Minimale deelname: 6 reizigers.
 
Te boeken tot: 1 mei 2024
 
Samenstelling groep:
Heer van 74
 
Inclusief: Verblijf in een tweepersoonskamer bij Hotel de Rijper Eilanden o.b.v. half pension, lunch, gezamenlijke consumpties, vervoer met de Kontikibus, toeristenbelasting, excursies, luxe fotoboek, begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 9,- p.p., bijdrage, reserveringskosten € 35,-.
 
Extra's: Iedere reiziger ontvangt een foto in Volendamse klederdracht. (als je dat wilt).
 
Reisdocument: Geldig ID-bewijs
 
Opstapplaatsen*: Groesbeek, Nijmegen, Tiel, Utrecht, Amsterdam
 
Toegankelijkheid: Deze reis is niet geschikt als je een rolstoel gebruikt..
 
Rolstoelen: We kunnen geen rolstoelen meenemen. Je rollator kan wel mee, maar je moet daarmee minimaal 45 minuten kunnen lopen.
 
Zorg: Je bent grotendeels zelfstandig en hebt geen of bijna geen hulp nodig bij je dagelijkse zorg.
 
Begeleiding: Er reizen 2 begeleiders mee.
 
* We proberen je thuis op te halen, maar dit kan alleen als je langs bovenstaande route woont, woon je ver van de route af dan kun je ook rechtstreeks naar het vakantiepark komen. Thuis ophalen lukt bijna altijd, maar kunnen we nooit vooraf garanderen, soms vragen we je kort voor vertrek vanwege logistieke redenen om toch naar een opstapplek te komen.
 
 

 

Boekingsformulier

 

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html