site stats

Contact | 085 - 1050591

Relaxvakantie Turkije

1 t/m 8 september 2024

 

muziekreis-turkije-kontikireizen
 
 
Markt-Turkije

Relaxvakantie Turkije

Welkom in Side, Turkije! Deze zonnige badplaats charmeert met eindeloze stranden, helderblauwe zee en oude ruïnes. Verken de oude stad met zijn prachtige tempels en amfitheater dat teruggaat tot de Romeinse tijd. Geniet van de warme zon op de gouden stranden en proef heerlijke Turkse gerechten in gezellige restaurants. Maak een wandeling langs de levendige promenade en ontdek de lokale markten vol kleurrijke souvenirs. Side verwelkomt je met gastvrijheid en belooft een onvergetelijke vakantie vol ontspanning en ontdekking!

Villa Side

Het aantrekkelijke hotel Villa Side ligt in Kumköy, op ongeveer 200 m van het mooiste zandstrand van Side. De afstand naar de luchthaven is ongeveer 60 km. Het centrum van Side met vele winkel- en amusementsmogelijkheden is ongeveer 5 km van het hotel. Openbaar vervoer, restaurants, bars en pubs bevinden zich direct ter plaatse. Op ongeveer 250 m van het hotelgebouw zijn er discotheken en clubs. Het hotel beschikt over sportfaciliteiten, zwembaden met zonneterras en een waterglijbaan, verder kun je bij het hotel terecht voor verschillende wellness faciliteiten als Hamam, Spa, Stoombad etc. Het hotel biedt een animatieprogramma en live-muziek.

Je kamer heeft een twee eenpersoonsbedden of een kingsize bed en heeft airconditioning, kluisje, minibar, WiFi, telefoon, televisie en een eigen badkamer met een föhn.

 
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Wat gaan we doen?

Zwemmen, veel zwemmen.....en zonnen, dat gaan we doen. En we gaan dansen, zingen en feesten. Natuurlijk gaan we ook een dagje uit, ga maar alvast kijken wat we allemaal kunnen doen in Side.

villa-side-turkije-twin-travel
 
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

kontiki-reizen-begeleide-reis-uitzicht
 
 
Geurige-kruiden-Turkije
 
piratenschip-begeleide-reis-kontiki-reizen

Prijzen

Reisprijs: € 1849,- p.p.

Toeslag eenpersoonskamer: € 225,-
 
Beschikbaarheid: 2x eenpersoonskamer en 2x tweepersoonskamer
 
Te boeken tot: 1 juni 2024
 
Minimale deelname: 6 reizigers
 
Samenstelling groep:
 
Inclusief: Verblijf bij Villa Side o.b.v. all-inclusive, gezamenlijke consumpties buiten het hotel, transfer in Turkije, transfer van Malden naar Düsseldorf Int. Airport, 1 excursie, luxe fotoboek.
 
Exclusief:
Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 9,- p.p., bijdrage calamiteitenfonds € 2.50, reserveringskosten € 35,-.
 
Reisdocument: Paspoort of ID-kaart
 
Opstapplaats*: Wegrestaurant Malden, Düsseldorf Int. Airport.
 
Toegankelijkheid: Deze vakantie is niet toegankelijk voor rolstoelen en rollators
 
Rolstoel: We kunnen geen rolstoelen en rollators meenemen.
 
Zorg: Je bent zelfstandig bij de dagelijkse zorg.
 
Begeleiding: Er reizen 2 begeleiders mee.
 
Belangrijke informatie:
* Je ontmoet het begeleidingsteam bij je opstapplaats, vanaf aankomst bij je opstapplaats word je begeleid.
* Bij aankomst op de vakantiebestemming staat de taxi klaar om je naar het hotel te brengen.

Vliegtijden (onder voorbehoud):

 
* Je komt op eigen gelegenheid naar de opstapplaats, daar wordt je ontvangen door de begeleiders. De begeleiders blijven bij je tot je na afloop van de reis weer afgehaald bent of in de taxi zit.
 

 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html