site stats

Contact | 085 - 1050591

Vakantiepark Molenwaard

9 t/m 13 september 2024

 

molenwaard-parade-kontiki-reizen
 
fien-en-teun-molenwaard-kontiki-reizen
 
fien-en-teun-boerderij-bons-kontiki-reizen

Vakantiepark Molenwaard

Begeleide vakantie naar Vakantiepark Molenwaard

Het leukste park van Zuid-Holland, dat is Vakantiepark Molenwaard. Vakantiepark Molenwaard is een geweldige plek voor een ontspannen vakantie! Hier kun je genieten van de prachtige natuur, gezellige huisjes en leuke activiteiten. Of je nu wilt wandelen langs de mooie molens of gewoon wilt relaxen in je huisje, er is voor iedereen iets te doen. De medewerkers staan altijd klaar om te helpen, dus je zult je hier zeker welkom voelen. Een vakantie in Vakantiepark Molenwaard is een unieke ervaring waar je mooie herinneringen zult maken.

Vakantiehuis De Schouw

Ben jij de kapitein aan boord, in het drijvende vakantiehuis De Schouw? Waterpret is hier overal, vanaf het overdekte terras tot de slaapkamer boven het water. Je ziet de eendjes recht voor je neus voorbij zwemmen. Met De Schouw direct aan de kade sta je bovendien weer zo midden op het park voor de leukste uitstapjes.
Dit ruime vakantiehuis, met plek voor 10 personen, heeft 3 verdiepingen. Op de begane grond ligt de mooie woonkamer met zit- en eethoek. De grote keuken heeft een vaatwasser, we hoeven dus niet zelf af te wassen ;-)

Tijd voor een goede nachtrust? Je slaapt in één van de vier slaapkamers met comfortabele boxspring bedden op de benedenverdieping. Ook heeft De Schouw maar liefst 2 badkamers met douche, wastafel en toilet. 

 
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Wat gaan we doen?

We gaan naar Avonturenboerderij Molenwaard, daar kun je knutselen, dieren voeren, trekker rijden en kijken naar de mooie shows. We gaan kijken naar de grote Fien en Teun parade en natuurlijk gaan we met Fien en Teun op de foto.

Natuurlijk gaan we ook een dagje op stap, we kunnen bijvoorbeeld molens gaan zoeken in Kinderdijk, gaan varen in de Biesbosch of een rondleiding volgen over de boerderij. De uitstapjes gaan we samen met alle reizigers in de groep uitzoeken, dus bedenk maar vast wat je wilt gaan doen.

 

molenwaard-de-schouw-kontiki-reizen
 
kamer-schouw-molenwaard-kontiki-reizen

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

boerderij-kontiki-reizen
 
Kinderdijk-kontiki-reizen
 
fien-teun-molenwaard-kontiki-reizen

Prijzen

Reisprijs: € 999,- p.p.

Toeslag eenpersoonskamer: € 150,-
 
Beschikbaarheid: 6 vakantieplekken.
 
Minimale deelname: 4 reizigers.
 
Samenstelling groep:
Dame van 28
Dame van 59
Heer van 36
 
Inclusief: Verblijf bij Vakantiepark Molenwaard o.b.v. logies, alle maaltijden, gezamenlijke consumpties, vervoer met de Kontikibus vanaf de opstapplaats, excursies, fotoboek, toeristenbelasting.
 
Exclusief:
Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO (€ 9,- p.p.), reserveringskosten (€ 35,- p.b.).
 
Reisdocument: Geldig ID-bewijs.
 
Opstapplaats*: Zwolle, Apeldoorn, Groesbeek, Tiel.
 
Toegankelijkheid: Deze vakantie is niet toegankelijk voor rolstoelen.
 
Rolstoel: We kunnen geen rolstoelen meenemen.
 
Zorg: Je bent (bijna) helemaal zelfstandig bij de dagelijkse zorg.
 
Begeleiding: Er reizen twee begeleiders mee.
 
* We proberen je thuis op te halen, maar dit kan alleen als je langs bovenstaande route woont, woon je ver van de route af dan kun je ook rechtstreeks naar het vakantiepark komen. Thuis ophalen lukt bijna altijd, maar kunnen we nooit vooraf garanderen, soms vragen we je kort voor vertrek vanwege logistieke redenen om toch naar een opstapplek te komen.
 

 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html