site stats

Contact | 085 - 1050591

De Winter Efteling

9 t/m 13 december 2024

 

 
uil-winter-efteling-begeleide-vakantie
efteling-1778437960720

Veel plezier in de Winter Efteling, met begeleiding!

De winter in de Efteling is vol sfeer en gezelligheid, we noemen het de Winter Efteling. Overal lichtjes omdat het al vroeg donker is...gezellig hè? Ga je mee de Efteling beleven in Kerstsferen? Misschien ligt er wel een laagje sneeuw.....
 

Vakantiepark Bosrijk

We logeren in een luxe Boshoeve in het vakantiepark Bosrijk. De Boshoeve heeft een gezellige woonkamer met een keuken en een slaapkamer met badkamer beneden. Op de eerste verdieping zijn nog vijf slaapkamers en twee badkamers.  De Boshoeve ligt op ongeveer 10 minuten lopen van het sprookjespark, maar we kunnen natuurlijk ook gezellig het treintje nemen.
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Wat gaan we doen?

We gaan de Efteling 3 volle dagen lang, en natuurlijk ook al direct als we aankomen, verkennen en alle attracties uitproberen. Ga je mee in droomvlucht en de wildwaterbaan? Of laat je je voor de gek houden in Villa Volte? 

In december is de Efteling helemaal omgetoverd in kerstsfeer, dus zet je kerstmuts op en geniet.

winter-efteling-begeleide-vakantie
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

stoomtrein-winter-efteling-begeleidie-vakantie
efteling-953687960720

Prijsinformatie

Reisprijs: € 1199 p.p.

Toeslag eenpersoonskamer: € 275,-

Beschikbaarheid: 1 plek voor een heer op een gedeelde kamer zonder zorg en zonder rolstoel/rollator..

Samenstelling groep:
Heer van 37
Dame van 43
Dame van 72
Heer van 67
Dame van 51

Minimale deelname: 4 reizigers.

Inclusief: Verblijf in een luxe Boshoeve op vakantiepark Bosrijk, alle gezamenlijke maaltijden en drankjes, 5 dagen entree Winter Efteling, show in het Efteling Theater, vervoer met de Kontikibus vanaf de opstapplaatsen, toeristenbelasting, fotoboek, zorg en begeleiding.

Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 9,- p.p. en reserveringskosten a € 35,-.

Reisdocument: ID bewijs

Opstapplaats*: Zwolle, Nijmegen, Groesbeek, Den Bosch.

Begeleiders: Er reizen twee begeleiders mee

Toegankelijkheid: Er is één slaapkamer beneden, deze is niet speciaal aangepast.

Rolstoelen: We kunnen maximaal 2 inklapbare rolstoelen meenemen, maar je moet nog wel een stukje kunnen lopen.

Zorg: Je bent (bijna) helemaal zelfstandig bij je dagelijkse verzorging.

*We proberen je thuis op te halen, maar dit kan alleen als je langs bovenstaande route woont, woon je ver van de route af dan kun je ook rechtstreeks naar de Efteling komen. Thuis ophalen lukt, als je langs de route woont, bijna altijd, maar kunnen we nooit vooraf garanderen, soms vragen we je kort voor vertrek vanwege logistieke redenen om toch naar een opstapplek te komen.

Belangrijke informatie: 
- Zorg voor warme kleding en schoenen, het kan in december erg koud zijn.

 

 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html