site stats

Contact | 085 - 1050591

Zorgvakantie België

29 april t/m 3 mei VOLGEBOEKT

 

 
Fabiola-belgie-Thomasbos
Woonkamer-fabiola-zorgvakantie

Zorgvakantie België

Ben je wel eens in Belgisch Limburg geweest? Dat is Limburg, maar dan niet in Nederland, het ligt naast Limburg in Nederland. Je kunt hier heel veel dingen doen zoals een mooie tuin of een historisch stadje bezoeken. Ga je mee?

Vakantiepark Fabiola

Welkom in vakantiehuis Thomasbos, een prachtig huis op Vakantiepark Fabiola in Maasmechelen, België. Speciaal ontworpen met het oog op toegankelijkheid, biedt Thomasbos een warm welkom aan rolstoelgebruikers en hun gezelschap.
De vakantiehuizen zijn doordacht ontworpen om rolstoelgebruikers alle comfort te bieden. De ruime kamers zijn voorzien van brede deuropeningen en aangepaste badkamers om een moeiteloos verblijf te garanderen. Je kunt ontspannen op je eigen terras en genieten van het groene uitzicht.
Vakantiepark Fabiola is helemaal toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Of het nu gaat om het verwarmde zwembad met aangepaste ingangen, het gezellige restaurant met drempelvrije toegang, of de aangepaste speeltuin voor de kleintjes, hier is aan iedereen gedacht.

 
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Wat gaan we doen?

Maasmechelen en Belgisch Limburg staan bol van activiteiten, prachtige steden en natuur. Wat denk je bijvoorbeeld van de Japanse tuin in Hasselt (B)? Een dagje Luik of Maastricht? Een vaartocht over Maas? Fietsen met de rolstoelfiets?

Ook op het vakantiepark is genoeg te beleven, denk bijvoorbeeld aan het volledig aangepaste zwembad met zelfs een lift bij de glijbaan, biljart/airhockey en andere spellen en veel meer.

Kortom genoeg te doen, we zullen het programma zoveel als mogelijk samen met jou samenstellen.

Fabiola-Belgie-speciale-zorg
 
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

ZWEMBAD-Fabiola-zorgvakantie
 
ZWEMBADlift-fabiola-vakantie-met-zorg
 
japanse-tuin-hasselt-vz-zorgvakanties

Prijzen

Reisprijs: €  1.799 p.p.

Toeslag eenpersoonskamer: € 95
 
Beschikbaarheid: 
 
Samenstelling groep:
Heer van 67
Heer van 71
Heer van 55
Dame van 49
 
Inclusief: Verblijf bij vakantiepark Fabiola o.b.v. half pension, lunch, gezamenlijke consumpties, vervoer per minibus, excursies, entreegelden, luxe fotoboek, Nederlandse begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, huur hulpmiddelen, bijdrage GGTO (€ 9,- p.p.) bijdrage calamiteitenfonds (€ 2.50), reserveringskosten (€ 35,-).
 
Reisdocument: Paspoort of ID-kaart.
 
Belangrijke informatie: We kunnen één rolstoel vastzetten in de bus.
 
Opstapplaats: Zwolle, Apeldoorn, Malden, Venlo, Vakantiehuis Fabiola.
 
Toegankelijkheid: Vakantiepark Fabiola is volledig toegankelijk voor rolstoelen.
 
Rolstoel: We kunnen 1 vaste rolstoel meenemen en 3 inklapbare rolstoelen.
 
Zorg: We kunnen je helpen bij je dagelijkse zorg. Als je ook medische zorg nodig hebt dan moet je dat bij de boeking aangeven.
 
Begeleiding: Er reizen 4 begeleiders mee.
 
Minimale deelname: 4 reizigers
 
Bijzonderheden:
* We kunnen 1 rolstoel vastzetten in de bus
* Als je hulpmiddelen nodig hebt dan moet je dat bij de boeking aangeven.
 

 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html