site stats

Contact | 085 - 1050591

Zorgvakantie in Twente

10 t/m 17 juni 2024

 

mossems-lattrop-vz-zorgvakanties
 
arbeider-twente-vz-zorgvakanties

Zorgvakantie in Twente

Ontdek Twente

Welkom in Twente! Twente is een prachtige regio in de provincie Overijssel vol met mooie plekjes en gezellige dorpjes. 
In Twente zijn er veel bossen en velden waar je kunt wandelen, zoals bijvoorbeeld Landgoed Singraven. Als je geluk hebt, kun je zelfs een konijntje zien huppelen! Twente heeft veel kleine dorpjes met gezellige winkeltjes en leuke markten. Misschien vind je wel een souvenir om mee naar huis te nemen! Als je van geschiedenis houdt, zijn er ook musea die je kunt bezoeken. Hier kun je leren over hoe mensen vroeger leefden en werkten.
Als je van dieren houdt, kun je een boerderij bezoeken. Daar kun je koeien, schapen en zelfs geitjes zien!

Hotel Mossems

Hotel Mossems is een klein hotel en ligt tegenover een boerderij tussen de landerijen. Het hotel heeft 4 kamers, hier ben je dus een echte VIP-gast. De kamers hebben de namen van granen die op het veld groeien zoals gerst, haver, tarwe en rogge. In een paar kamers staan hoog/laag bedden en de badkamers zijn toegankelijk, dus je kunt ook mee als je een rolstoel gebruikt.

 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Wat gaan we doen?

We gaan heel erg leuke dingen doen zoals sterren kijken bij Cosmos (alleen als je geen rolstoel gebruikt), biertjes proeven bij de Ootmarsumse brouwerij Othmar, shoppen in Ootmarsum of picknicken bij de watermolen op Landgoed Singraven.

Heb jij nog een idee?

Hotel-mossems-twente-vz-zorgvakanties
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

badkamer-mossems-twente-vz-zorgvakanties
Mossems-zitje-twente-vz-zorgvakanties
 
watermolen-twente-vz-zorgvakanties
 

Prijzen

Reisprijs: € 2350,- p.p.

Toeslag eenpersoonskamer: € 225,-
 
Beschikbaarheid: 6 vakantieplekken.
 
Minimale deelname: 4 reizigers.
 
Te boeken tot: 1 maart 2024
 
Samenstelling groep: 
 
Let op: Vanwege het beperkte aantal kamers kunnen we maar één kamer aanwijzen als eenpersoonskamer.
 
Inclusief: Verblijf bij hotel Mossems o.b.v. half pension, lunches, gezamenlijke consumpties, vervoer met de Kontikibus, excursies, toeristenbelasting a € 4,- p.p.p.n., luxe fotoboek.
 
Exclusief:
Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 9,- p.p., reserveringskosten € 35, evt. huur hulpmiddelen.
 
Reisdocument: Geldig ID-bewijs.
 
Opstapplaats*: Groesbeek, Apeldoorn, Borne.
 
Toegankelijkheid: Het hotel is toegankelijk voor rolstoelen.
 
Rolstoel: We kunnen één rolstoel vastzetten in de bus, andere rolstoelen moeten inklapbaar zijn.
 
Zorg: We kunnen je helpen bij de dagelijkse zorg.
 
Begeleiding: Er reizen 4 begeleiders mee.
 
Belangrijke informatie:
* De excursies zijn niet altijd helemaal toegankelijk voor rolstoelen, soms kun je bijvoorbeeld niet naar boven omdat er geen lift is.
 
* We proberen je thuis op te halen, maar dit kan alleen als je langs bovenstaande route woont, woon je ver van de route af dan kun je ook rechtstreeks naar het hotel komen. Thuis ophalen lukt bijna altijd, maar kunnen we nooit vooraf garanderen, soms vragen we je kort voor vertrek vanwege logistieke redenen om toch naar een opstapplek te komen.
 

 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html