fbpx

Contact  |  Tel. 085-1050591

Heerlijk Ameland

Volgeboekt 2021 

 

seal-3997128960720
 
wheelchair-2082941960720
 
 
 
ameland-1702584960720

Zeehonden spotten tijdens een weekje op het Waddeneiland Ameland!

Ameland is een van de grotere Waddeneilanden van Nederland en zit boordevol natuur en cultuur. Van het juttersmuseum, de vele molens tot het maritiem centrum. Ook het strand van Ameland is het bezoeken waard, wat geeft het strand hier een heerlijk gevoel.....van zand aan je voeten tot het water in de zee.
Als je Ameland zegt dan zeg je zeehonden...……...een robbentocht mag dan ook niet ontbreken tijdens deze heerlijke week op de Wadden.
 

De Zilte Wind groepsaccomodatie

We verblijven in groepsaccommodatie 'de Zilte Wind'. Sinds een paar jaar vindt je de “Zilte Wind” op Ameland, een aangepast verblijf, waar iedereen ongehinderd zijn of haar vakantie kan vieren. Of het nu is met een klein of groot gezelschap, een gezin, een hele familie, of zelfs een zorggroep. Alles in een gezellige, huiselijke, nostalgische boerensfeer.
 
Westenwind is een ruim 10-persoons vakantiehuis geschikt voor iedereen, met of zonder beperking midden in het mooie dorpje Ballum. Het strand bevindt zich op zo’n 20 minuten lopen. Het vakantiehuis ligt op een ruim erf omringd met bomen en heeft ruime parkeergelegenheid voor auto’s en speelgelegenheid voor kinderen. 

De indeling
Begane grond (+/- 120 M2):
Woonkamer met open keuken
2 slaapkamers
Badkamer met ligbad/douche/toilet en wastafel
Bijkeuken met wasmachine en droger
Aparte douche en een apart toilet
 
Eerste verdieping:
2 slaapkamers
Badkamer met ligbad/douche/toilet en wastafel
 
 

 

Activiteiten op Ameland

Tijdens deze fijne waddenvakantie gaan we in elk geval een robbentocht maken, de overige excursies bepalen we samen met jou. Je kunt hierbij denken aan:

* Huren van een (rolstoel)fiets en lekker fietsen
* Strandactiviteiten als strandzeilen
* Bezoek aan (één van) de veel molens
* Bezoeken van een museum
* Lekker naar het strand
* Picknicken in de duinen of op het strand
* Tocht met de strand-Express

 

 

zilt-1
zilt-4
 
artwork-1736135960720

Prijzen

Reisprijs: € 1.299 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: n.v.t.
 
Beschikbaarheid:  Volgeboekt
 
Inclusief: Verblijf bij de Zilte Wind o.b.v. logies, alle gezamenlijke maaltijden, drankjes en consumpties, vervoer per minibus (rolstoelbus), boottocht, excursies, evt. entreegelden, luxe fotoboek, Nederlandse zorg en begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., reserveringskosten € 27.50.
 
Extra's: Iedere gast ontvangt van ons na de reis een prachtig fotoboek om de reis nog eens te herbeleven.
 
Reisdocument: Geldig ID bewijs
 
Belangrijke informatie: We streven ernaar om onze gasten thuis op te halen als we op reis gaan. In overleg bepalen we de route naar de boot in Holwerd, woon je ver van deze route af neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
 
Opstapplaatsen: Nijmegen, Arnhem, Zwolle, Meppel, Heerenveen
 
Minimale deelname: Deze reis gaat door als er minimaal 6 gasten hebben geboekt.
 
Bijzonderheden: Bij deze reis is het geen probleem als je gebruik maakt van een rolstoel.
 

 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

 

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html