fbpx

Contact  |  Tel. 085-1050591

Kerst met Andre Rieu

16 t/m 19 december 2022

 

 
Kerst-met-andre-rieu---verstandelijke-beperking
 
Kerst-2022-Kontiki
 

Kerstconcert Andre Rieu met begeleiding

Het is magisch, een sprookje en met niets te vergelijken. Ik heb het natuurlijk over de concerten van Andre Rieu, je kent hem vast wel. Als je bij zijn concert bent dan ben je even in een sprookjeswereld en wij hebben kaarten voor die sprookjeswereld.
In de MECC in Maastricht geeft Andre in december zijn kerstconcerten en wij zijn erbij, we hebben kaarten op de 3e rang en zitten deelnemers en begeleiding zitten bij elkaar.
 

Accommodatie

Om een heel magisch weekend te beleven logeren we in de omgeving van Maastricht, namelijk in een prachtige villa op Europarcs Resort Brunssummerheide. Het park heeft een dierenweide en een restaurant en ligt op korte afstand van Maastricht, Valkenburg en bijvoorbeeld Aken. Onze villa heeft 6 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond en er zijn twee badkamers.
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Wat gaan we doen?

Dit weekend staat helemaal in het teken van kerst en het kerstconcert van Andre Rieu.

Als we aankomen in de villa gaan we het huis in kerstsferen brengen, neem jij ook een kerstversiering mee? Als het huis helemaal gezellig is gaan we samen koken en eten en daarna is het tijd voor een spelletje, lekker lezen of een puzzel.

De volgende dag is het zaterdag en is het de dag van het concert, deze dag hebben we geen vast programma en maken we het niet te druk want vanavond moeten we allemaal fit zijn voor het kerstconcert van Andre Rieu. Het concert begint om acht uur in de avond dus na het eten trekken we onze mooiste kleren aan om sprookjesachtig te gaan genieten in Maastricht.

Op zondag slapen we een beetje uit en na een laat ontbijt bezoeken we een kerstmarkt in de omgeving, gezellig.

Op maandag is het weekend voorbij, we ruimen samen de kerstversiering weer op en daarna wordt je door de chauffeur weer afgezet bij je opstapplaats.

 
 
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

 
Man Naast Kerstboom
1
 
 
5
 

Prijzen

Reisprijs: € 599 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: € 175
 
Beschikbaarheid:  2 vakantieplekken
 
Inclusief: Verblijf bij Europarcs Resort Brunssummerheide o.b.v. logies, alle gezamenlijke maaltijden en drankjes, vervoer per minibus, bezoek kerstmarkt, bezoek Kerstconcert Andre Rieu, Nederlandse begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., bijdrage calamiteitenfonds € 2.50, reserveringskosten € 27.50.
 
Reisdocument: Geldig ID bewijs
 
Vaccinaties
Covid-19: Je moet kunnen voldoen aan de actuele eisen m.b.t. vaccinaties en andere maatregelen die de regering genomen heeft.
 
Belangrijke informatie: We proberen je thuis op te halen als je langs de route woont, maar dit lukt niet altijd. Soms vragen we je om naar een opstapplaats in de buurt te komen.
 
Route: Emmen, Zwolle, Nijmegen, Venlo, Brunssum
 
Minimale deelname: Deze reis gaat door als er minimaal 5 gasten hebben geboekt.
 
Toegankelijkheid: Deze reis is niet geschikt als je een rolstoel gebruikt.
 
Rolstoelen: We kunnen geen rolstoelen meenemen, je rollator kan wel mee.
 
Zorg: Je bent grotendeels zelfstandig en hebt geen of bijna geen hulp nodig bij je dagelijkse zorg.
 
Begeleiding: Er reizen 2 begeleiders mee
 
Bijzonderheden: Van deze vakantie maken we geen fotoboek, bij het kerstconcert van André Rieu mogen geen foto's gemaakt worden. Het is mogelijk om na het concert een fotoboek te kopen van de concerten van Andre Rieu voor € 10 (niet inbegrepen)
 

 

Boekingsformulier

 

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html