fbpx

Contact  |  Tel. 085-1050591

Grand Prix Hongarije

30 juli t/m 1 augustus 2022

 

begeleide-reis-max-verstappen-formule-1
Gamma-Racing-Day-begeleide-vakantie-formule-1-2
 

Begeleide reis naar Formule 1

Houd jij van racen? Kijk je elke wedstrijd op TV en ken je alle coureurs bij naam? 
Dan is deze reis naar de Grand Prix van Hongarije helemaal iets voor jou!
 
We gaan twee volle dagen doorbrengen op het circuit van Boedapest. Op zaterdag kijken we de hele dag naar de training en de kwalificatie. Op zondag beleven we LIVE de Grand Prix van Hongarije. 

We logeren in een leuk hotel in Boedapest en daar vandaan is het een half uur rijden met de bus naar het circuit.

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

We gaan racen

Deze begeleide reis is helemaal gericht op de Formule 1 race in Boedapest Hongarije, twee dagen lang scheuren de racers ons voorbij en hopelijk zien we Max winnen.

Op maandag hebben we nog tijd om de fantastische stad Boedapest een beetje te verkennen en aan het eind van de dag vliegen we weer terug naar Düsseldorf.

Hongarije-boedapest
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

begeleide-reis-formule-1-hongarije
Max-formule-1-begeleiding
Begeleide-reis-formule-1
Hongarije-formule-1

Prijzen

Reisprijs: € 1.925.- p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: € 200
 
Beschikbaarheid: 3 raceplekken
 
Inclusief: Verblijf o.b.v. logies/ontbijt in een hotel in Boedapest, alle gezamenlijke maaltijden en drankjes, vliegtickets incl 20kg ruimbagage, vervoer met de Kontiki Bus naar de luchthaven van Düsseldorf, 2 dagen toegang tot de Grand Prix van Hongarije, luxe fotoboek, Nederlandse begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., bijdrage Calamiteitenfonds € 2.50, reserveringskosten € 27.50.
 
Extra's: Iedere gast ontvangt van ons na de reis een prachtig fotoboek om de reis nog eens te herbeleven.
 
Reisdocument: Geldig ID bewijs
 
Vaccinaties: Je bent gevaccineerd tegen Covid-19 en beschikt over de CoronaCheck App (digitaal of op papier)
 
Toegankelijkheid: Deze reis is NIET geschikt als je in een rolstoel zit
 
Zorg: Je bent volledig zelfstandig bij je dagelijkse verzorging
 
Belangrijke informatie: We proberen onze gasten thuis op te halen als we op reis gaan. In overleg bepalen we de route naar de Düsseldorf, woon je ver van deze route af neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
 
Route: Emmen, Nijmegen, Venlo
 
Minimale deelname: Deze reis gaat door als er minimaal 4 gasten hebben geboekt.
 
Bijzonderheden: We zijn bij deze reis onderdeel van een grotere groep. Dit heeft geen invloed op de kleinschaligheid van de reis, maar de transfers vinden plaats met een grotere groep.
 

 

 

 

 

 

 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html