fbpx

Contact  |  Tel. 085-1050591

Muziekreis Turkije LVB

1 t/m 8 mei 2023

 

muziekreis-turkije-kontikireizen
 
muziekreis-2

Ga mee op een gezellige begeleide muzikale week in Turkije!

Houd jij van gezellige muziek? Dan is deze artiestenreis heel geschikt voor jou. Een week vol optredens en gezelligheid. Ga je mee? De artiesten die meereizen zijn o.a. Ivo van den Heuvel en Michelle. Tijdens deze begeleide reis blijven de begeleiders de hele week bij je en dansen ze samen met jou de sterren van de Turkse hemel.
 
Deze reis is geschikt voor reizigers met een licht verstandelijke beperking

5* Club Paradiso

We logeren in het luxe Club Paradiso 5* in Alanya o.b.v. ultra all-inclusive. Alanya is een drukbezochte toeristenplaats aan de kust en heeft een hele oude, prachtige binnenstad rondom de haven. Club Paradise heeft een paar zwembaden en één ervan heeft heerlijk hoge glijbanen. Er is elke dag animatie, je kunt waterspellen doen, dansen en nog veel meer.
 
Je kamer is ruim en heeft een eigen badkamer met föhn.
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Wat gaan we doen?

In ons eigen hotel Club Paradiso gaan we genieten van gezellige muziek, animatie, de zon en het zwembad, Er gaan geweldig leuke artiesten mee en ook een heuse DJ. Gooi jij de heupen los? Er is onder andere een Oranje show met muziek en natuurlijk een afscheidsmuziekavond.

Zullen we ook een dag de stad in gaan om souvenirtjes te kopen? We kunnen met de kabelbaan naar de top van de berg, de druipsteengrotten bezoeken of een echte Turkse Maaltijd eten in een van de traditionele Turkse eethuizen.

P.S. heb je geen zin in muziek dan hoeft dat natuurlijk niet, je mag ook gewoon lekker lezen of een spelletje doen ;-)

club-paradiso-kontiki-reizen-begeleide-vakantie
 
begeleide-reis-kontiki-reizen-midget-golf-club-paradiso
 
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

side
 
alanya-begeleide-vakantie-kontiki-reizen
 
club-paradiso-begeleide-reis-turkije

Prijzen

Reisprijs: € 1.899 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: € 150
 
Beschikbaarheid:  6 vakantieplekken
 
Inclusief: Verblijf o.b.v. ultra all-inclusive in Club Paradiso 5* in een 2 persoonskamer , alle maaltijden en drankjes binnen hotel/programma, vliegtickets, alle transfers, alle optredens, luxe fotoboek, Nederlandse begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., bijdrage calamiteitenfonds € 2.50, reserveringskosten € 35.
 
Extra's: Iedere gast ontvangt van ons na de reis een prachtig fotoboek om de reis nog eens te herbeleven.
 
Reisdocument: Paspoort
 
Toegankelijkheid: Deze reis is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
 
Zorg: Je bent zelfstandig bij je dagelijkse verzorging
 
Luchthaven: Airport Eindhoven
 
Belangrijke informatie: Je gaat op eigen gelegenheid naar Airport Eindhoven
 
Minimale deelname: Deze reis gaat door als er minimaal 5 gasten hebben geboekt.
 
Bijzonderheden: Tijdens deze reis zijn we onderdeel van een grote groep.
 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html