fbpx

Contact  |  Tel. 085-1050591

Survivalweekend Ardennen

23 t/m 25 juni 2023

 

Kayak-survival-kontiki-reizen
 
tokkelbaan-begeleide-reis-kontiki-reizen
 

Survivalweekend in de Ardennen

Een survivalweekend is echt superleuk en heel actief. Weet jij wat het inhoud? Bij een Survivalweekend ben je vooral buiten heel actief. Je 'werkt' in een groep en doet allerlei leuke actieve dingen. Denk bijvoorbeeld aan abseilen, klimmen, kanoën, vlot bouwen enz enz. 
 

Waar logeren we?

De bikkels van het Survivalweekend gaan kamperen. We slapen in een tent op de oever van de rivier de Ourthe. Hoe cool is dat?
Je zorgt hierbij zelf voor een slaapmatje of luchtbed, een slaapzak en een kussen zodat je zeker weet dat je zo dromenland inglijdt na een echte avonturendag.
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Wat gaan we doen?

Vrijdagavond beginnen we rond 21:00 uur met een oriëntatietocht met kaart en kompas.

Zaterdag na het ontbijt is het tijd voor actie. We gaan eerst kanovaren op de rivier de Ourthe.  Vervolgens is het tijd voor wat rust en om te genieten van het lunchpakket. In de middag starten we op het terrein met het Klim Parcours en sluiten we de dag af met een rit op de tokkelbaan.  

Zondagochtend, na het ontbijt, gaan we buksschieten en boogschieten. Als laatste gaan alle deelnemers met elkaar de strijd aan wie de mooiste en beste Flintstone auto kan bouwen!

De meeste activiteiten vinden op of nabij het terrein Hampteau plaats, waar ook onze tenten staan.

Op zondagmiddag, als iedereen moe is van alle

Alle activiteiten vinden plaats onder de deskundige leiding van professionele buitensport instructeurs. De meeste van de instructeurs en begeleiders hebben een afgeronde CIOS of ALO sportopleiding genoten of zij zijn deze studie aan het afronden. Uiteraard zijn zij heel goed in de buitensport.

 
tenten-outhe-survival-kontiki-reizen
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

abseilen-survival-kontiki-reizen
 
boogschieten-begeleide-vakantie-kontiki-reizen
 
 

Prijzen

Reisprijs: € 799 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: niet mogelijk
 
Beschikbaarheid:  8 vakantieplekken
 
Inclusief: Verblijf in een groepstent op adventure-terrein Hampteau o.b.v. logies, alle gezamenlijke maaltijden en drankjes, BBQ, vervoer per minibus, alle activiteiten en materialen, instructie en begeleiding, luxe fotoboek, Nederlandse reisbegeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, slaapspullen, bestek en servies, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., bijdrage calamiteitenfonds € 2.50, reserveringskosten € 35.
 
Extra's: Iedere gast ontvangt van ons na de reis een prachtig fotoboek om de reis nog eens te herbeleven.
 
Reisdocument: Paspoort of ID kaart
 
Corona: Je kunt voldoen aan de actuele eisen die de overheid stelt.
 
Belangrijke informatie: We proberen je thuis op te halen als je langs de route woont, maar dit lukt niet altijd. Soms vragen we je toch om naar een opstapplaats in de buurt te komen.
 
Route: Emmen, Zwolle, Nijmegen, Venlo, Maastricht
 
Minimale deelname: Deze reis gaat door als er minimaal 4 gasten hebben geboekt.
 
Toegankelijkheid: Deze reis is niet geschikt als je een rolstoel gebruikt, je moet heel goed kunnen lopen en fysiek fit zijn.
 
Rolstoelen: We kunnen geen rolstoelen meenemen
 
Zorg: Je bent helemaal zelfstandig en hebt geen hulp nodig bij je dagelijkse zorg.
 
Begeleiding: Er reizen 2 begeleiders mee
 
Bijzonderheden: 
 

 

Boekingsformulier

 

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html