site stats

Contact | 085 - 1050591

Begeleide reis Kreta

17 t/m 24 oktober 2023

 

garden-by-the-pool
 
terrasdrankje
 

Begeleide reis naar Kreta

Kreta is, zonder twijfel, één van de populairste Griekse eilanden met prachtige afgelegen bergdorpjes, stille onbekende stranden, gezellige toeristenplaatsen, culturele rijkdom en gezellige haventjes; Kreta is een prachtig eiland met gastvrije en zeer vriendelijke inwoners. De olijfbomen en kale hoogvlaktes van het binnenland gaan over in lieflijke baaien en hoge grillige rotspartijen aan de kust.

Eria Resort

Eria Resort is vanaf het allereerste begin ontworpen voor gasten met een handicap en is dan ook volledig aangepast. Het resort ligt in het kust- en historische dorp Máleme op Kreta.

Als je in een rolstoel zit dan ben je in het Eria Resort helemaal op het juiste adres, alles is toegankelijk, zelfs het zwembad.....heerlijk!! Alle kamers op de eerste verdieping zijn bereikbaar met de lift.


De kamers en suites zijn comfortabel en gemakkelijk toegankelijk met een eigen aangepaste badkamer en een balkon. Vanaf het balkon kun je genieten van een spectaculair uitzicht op de Kretenzische zee en de eindeloze olijfgaarden rondom het hotel.

 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Wat gaan we doen?

We gaan deze week nog lekker zonnen, in Nederland is het waarschijnlijk al koud en misschien wel nat......niet op Kreta. We gaan zwemmen, we hebben een BBQ en een gezellige avond met echte Griekse muziek.

We maken ook een uitstapje en daarvoor hebben we verschillende mogelijkheden die we samen met jou bespreken.

 
pool-accessible-ramp
 
twin-mountain-view

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Eriawater27
 
rolstoelstrand
 
adapted-mini-bus

Prijzen

Reisprijs: € 3.399 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: € 445
 
Beschikbaarheid:  6 vakantieplekken
 
Samenstelling groep:
 
Inclusief: Verblijf bij Eria Resort o.b.v. half pension, lunches, gezamenlijke consumpties, transfer op Kreta, excursies, luxe fotoboek, Nederlandse zorg en begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., bijdrage calamiteitenfonds € 2.50, reserveringskosten € 35.
 
Extra's: Iedere gast ontvangt van ons na de reis een prachtig fotoboek om de reis nog eens te herbeleven.
 
Reisdocument: Paspoort of ID kaart
 
Corona: Je kunt voldoen aan de actuele eisen die de regering stelt.
 
Opstapplaats: Amsterdam Schiphol
 
Belangrijke informatie: Je komt op eigen gelegenheid naar de luchthaven Schiphol
 
Minimale deelname: Deze reis gaat door als er minimaal 3 gasten hebben geboekt.
 
Toegankelijkheid: Deze reis is heel geschikt als je een rolstoel gebruikt.
 
Rolstoelen: We kunnen twee vaste rolstoelen meenemen en twee inklapbare rolstoelen
 
Zorg: Deze reis bieden we aan met één op één begeleiding, de begeleiders kunnen je helpen je dagelijkse zorg.
 
Begeleiding: Er reizen 3/4 begeleiders mee
 
Bijzonderheden: Als je deze reis wilt boeken moet je vooraf telefonisch contact met ons opnemen om de zorgvraag te bespreken.
 

 

Boekingsformulier

 

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html