site stats

Contact | 085 - 1050591

Zorgvakantie Kreta

19 t/m 26 april 2024

 

garden-by-the-pool
 
terrasdrankje

Zorgvakantie Kreta

Welkom op het mooie Kreta, in het noordwesten van het eiland! Hier zijn vriendelijke mensen, mooie dorpen en een prachtige zee. Iedereen is welkom, ook als je wat meer hulp nodig hebt. Ontdek de kleurrijke markten, proef lekker eten, ga lekker zwemmen in de zee of relaxen aan het strand en geniet van de zon. Alles is hier speciaal voor jou gemaakt, zodat je een fijne vakantie hebt. In april schijnt hier de zon al volop, alle bloemen staan in bloei in het voorjaar en het is nog niet tè warm. Ga mee en beleef de vrolijke sfeer in het noordwesten van Kreta!

Eria Resort

Bij het Eria Resort op Kreta kan iedereen genieten! Het resort ligt op een heuvel met uitzicht over zee  en is rolstoeltoegankelijk gemaakt, zodat rolstoelgebruikers zich gemakkelijk kunnen bewegen. Hier is een fijn zwembad met een helling, lekker eten en vriendelijke mensen. hier kun je echt een heel fijne vakantie vieren. Ga mee en ontspan in het Eria Resort, waar iedereen welkom is!

 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Wat gaan we doen?

We hebben net een hele poos binnen gezeten omdat het winter was en we zijn allemaal toe aan zon en een beetje warmte. We gaan terrasjes pakken, naar de 'White Mountains'....dat is een moeilijk woord voor 'witte bergen' en shoppen in Chania. Verder gaan we in een fabriek kijken hoe ze olijfolie maken, je mag ook proeven, en we gaan dansen, bbq-en en zwemmen. Kortom, een hele volle en gezellige week.

twin-mountain-view
 
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

rolstoelstrand
 
Eriawater27
 
pool-accessible-ramp
uitzichtvuurtoren

Prijzen

Reisprijs: € 3999,- p.p.

Toeslag eenpersoonskamer: € 450,-
 
Beschikbaarheid: 1x eenpersoonskamer + 2x tweepersoonskamer.
 
Te boeken tot: 1 februari 2024
 
Minimale deelname: 2 reizigers.
 
Samenstelling groep:
Heer van 58
Heer van 34
 
Inclusief: Verblijf bij Eria Resort o.b.v. half pension, lunches, gezamenlijke consumpties, toeristenbelasting, transfer op Kreta, excursies, luxe fotoboek.
 
Exclusief:
Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 9,- p.p., bijdrage calamiteitenfonds € 2.50, reserveringskosten € 35,-.
 
Reisdocument: Paspoort of ID-kaart
 
Opstapplaats*: Schiphol.
 
Toegankelijkheid: Het hotel is helemaal toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
 
Rolstoel: Je mag je rolstoel meenemen, let wel op de onderstaande tekst over de afmetingen.
 
Zorg: We kunnen je helpen bij je dagelijkse zorg, dit moet je wel op het boekingsformulier aangeven.
 
Begeleiding: Er reizen max. 4 begeleiders mee.

Belangrijke informatie:

  • Je ontmoet het begeleidingsteam op Schiphol, vanaf aankomst op Schiphol word je begeleid.
  • Bij aankomst op de vakantiebestemming staat de taxi klaar om je naar het hotel te brengen.
  • Heb je verpleegkundige zorg nodig, neem dan voor de boeking contact met ons op.
  • Als je je rolstoel mee wilt nemen dan moet deze voldoen aan de eisen van de luchtvaartmaatschappij m.b.t. maximale afmetingen. Je rolstoel wordt alleen geaccepteerd door de meeste luchtvaartmaatschappijen als deze niet hoger is dan 85 cm, is de rolstoel hoger kijk dan eerst of bijv. de hoofdsteun eraf kan of de rugleuning neergeklapt kan worden. Lukt dit allemaal niet dan kunnen we evt. een rolstoel voor je huren op de plaats van bestemming.

Vliegtijden (onder voorbehoud):
19 april vertrek Schiphol: 15.30 uur
26 april aankomst Schiphol: 23.35 uur

* Je komt altijd op eigen gelegenheid naar de luchthaven, daar word je ontvangen door de begeleiders. De begeleiders blijven bij je tot je na afloop van de reis weer afgehaald bent of in de taxi zit.
 

 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html