fbpx

Contact  |  Tel. 085-1050591

Moskou & St. Petersburg

1 t/m 8 oktober GEANNULEERD

 

moscow1
 
hermitage1

Begeleide reis naar Moskou & St. Petersburg

Indrukwekkend en uniek, zo kun je deze begeleide rondreis misschien wel het best omschrijven. Deze rondreis brengt je in de twee meest iconische steden van Rusland, bekijk het Kremlin, wandel over het Rode Plein of dompel je onder in de Russische pracht en praal van de paleizen en kathedralen.

Hotel Hilton Inn Express en Moscow Hotel

We verblijven tijdens deze reis in twee verschillende hotels, bijvoorbeeld het Hilton Inn Express hotel in Moskou en het Moscow Hotel in St. Petersburg (of vergelijkbaar o.b.v. beschikbaarheid). We boeken kamers met twee eenpersoonsbedden en je deelt je kamer met een andere gast van hetzelfde geslacht.

 

 

 

Programma van de begeleide reis

Dag 1. Aankomst in Moskou
Bij aankomst op de luchthaven van Moskou worden we naar ons hotel begeleid door onze lokale gids. In het hotel is er tijd om bij te komen van de reis waarna we heerlijk gaan dineren en vervolgens de nacht doorbrengen.

Dag 2. Sight seeing Moskou
Na het ontbijt staat de gids alweer voor ons klaar om ons nog meer van zijn prachtige stad te laten zien. We bezoeken de bekende 'Izmailovo' markt, de 'Tretyakov Art Gallery' en het Museon Park. Na deze overweldigende dag dineren we in het hotel.

Dag 3. Meer Moskou
Na het ontbijt gaan we Moskou verkennen, we bezoeken het Rode Plein, St. Basils Cathedral, Christ Savoir cathedral, Arbat en natuurlijk slaan we het Kremlin niet over. We dineren weer in het hotel en brengen hier onze laatste nacht door.

Dag 4. Treinen naar St. Petersburg
Na het ontbijt checken uit bij ons hotel, we verlaten het indrukwekkende Moskou. Onze gids brengt ons naar het station vanwaar we per 'Sapsan trein' naar St. Petersburg reizen (ongeveer 4-5 uur). Onderweg kun je genieten van het prachtige landschap dat aan je voorbij glijdt. Na aankomst in St. Petersburg ontmoeten we onze nieuwe gids die ons zal helpen met de koffers. Vanuit het station maken we een kleine tour door St. Petersburg, Peter and Paul Fortress en de Cathedral, waarna we inchecken bij ons hotel. Na een heerlijk diner is het tijd om bij te komen van een vermoeiende dag.

Dag 5. Wat wil je graag zien?
Na het ontbijt hebben we een minibus tot onze beschikking om wensen te vervullen (wel groepsgewijs), we kunnen bijvoorbeeld naar Peterhoff Parks and Fountains (niet het Grand Palace), Savoir on the Blood Cathedral is een optie, maar als je andere wensen hebt vervullen we die in overleg graag. Aan het eind van de dag gaan we weer lekker dineren in het hotel.

Dag 6. Pavlovsk Palace en Park
Na een heerlijke nachtrust en een nog beter ontbijt zien we vandaag meer van St. Petersburg. We bezoeken het Palovsk Palace en Park, we kijken onze ogen uit naar alle schitterende pracht en praal en genieten van de prachtige tuinen. We lunchen in een typisch Russisch restaurant en na de lunch is er vrije tijd om bijvoorbeeld te winkelen. We kunnen daarna in de stad dineren of in het hotel. Dit spreken we af met de groep.

Dag 7. The Hermitage
Na het ontbijt gaan we weer fijn op pad. We bezoeken vandaag The Hermitage en we maken een boottocht door de grachten van St. Petersburg. Na deze indrukwekkende laatste dag in St. Petersburg dineren we nog een laatste keer in het hotel en maken we ons op voor de laatste Russische nacht.

Dag 8. Bye bye Rusland
Na het ontbijt checken we uit bij het hotel en vertrekken we richting vliegveld. helaas is er een einde gekomen aan een prachtige indrukwekkende reis.

Note: Het is mogelijk dat we om logistieke redenen het programma moeten omdraaien, eerst naar St. Petersburg en daarna naar Moskou.

 

 

 
Moscow-Hotelholidayinn1
 
 
pribaltiyskayastpetersburg1

Prijsinformatie

Reisprijs: € 2.460
Toeslag eenpersoonskamer  € 225

Beschikbaarheid:  4 reisplekken

Inclusief: Verblijf in een twee persoonskamer incl. ontbijt, alle gezamenlijke maaltijden en drankjes, vliegtickets, alle transfers, excursies volgens programma, Nederlands sprekende gids, entreegelden volgens programma, fooien, Fotoboek, Nederlandse zorg en begeleiding.

Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, visum, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., bijdrage calamiteitenfonds € 2.50, reserveringskosten € 27.50.

Extra's: Iedere gast ontvangt van ons na de reis een prachtig fotoboek om de reis nog eens te herbeleven.

Reisdocument Paspoort en visum

Inentingen Aanbevolen vaccinaties zijn:
    * DTP (Difterie, Tetanus en Polio)
    * Hepatitus A (besmettelijke geelzucht)
Meer informatie vindt u op: https://www.ggdreisvaccinaties.nl/land/rusland

Belangrijke informatie: We streven ernaar om onze gasten thuis op te halen als we op reis gaan. In overleg bepalen we de route naar de luchthaven, woon je ver van deze route af neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Begeleiderspas: Heb je een OV-begeleiderspas geef dat dan a.u.b. aan ons door.

Luchthaven Luchthaven Schiphol

Minimale deelname: Deze indrukwekkende reis gaat door als er 4 gasten geboekt hebben.

Bijzonderheden: Wij proberen in overleg met onze lokale agent de visa te regelen, dit lukt niet altijd en daarom kan het zijn dat jet het zelf moet regelen.

Boekingsformulier:

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

 

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html