fbpx

Contact  |  Tel. 085-1050591

Treinen naar Berlijn

21 t/m 25 april 2022

 

brand-front-of-the-brandenburg-gate-5117579960720
castle-charlottenburg-437152960720

Begeleide Treinreis Berlijn

 
Berlijn is de hoofdstad van Duitsland, maar dat weet je vast al. In Berlijn stond vroeger de 'Berlijnse muur' en daar kun je nog steeds stukjes van zien. Berlijn heeft heel veel mooie oude gebouwen en je kunt er varen.
 
Weet jij wat 'Checkpoint Charlie is?
 

Hotel

We logeren in het ABBA Berlin Hotel midden in Berlijn. Vandaaruit kunnen we heel gemakkelijk alles bekijken.
Je kamer deel je met een andere gast van hetzelfde geslacht en dat kan gemakkelijk, ze hebben namelijk best grote kamers met twee aparte bedden en een eigen badkamer.
 
 

 

Wat gaan we doen?

Berlijn kun je het best bereiken met de trein, je stapt dan namelijk midden in Berlijn uit en dan zijn we ook al bijna bij ons hotel. De trein doet er vanaf Arnhem ongeveer vijf en een half uur over naar hartje Berlijn.

De dag van aankomst gaan we het ABBA Berlin Hotel verkennen en even bijkomen van de lange treinreis.

Op dag twee t/m vier gaan we Berlijn verkennen, soms gaan we lopen en soms met de U-Bahn, dat is een soort metro. je moet dan ook heel goed kunnen lopen om met deze reis mee te gaan.

We bezoeken bijvoorbeeld:

* Checkpoint Charlie
* Brandenburger Tor
* We maken een stadstour
* En we gaan shoppen in Potsdam

Op de vijfde dag vertrekt de trein alweer terug naar Arnhem, onderweg kunnen we alvast elkaar de verhalen vertellen van alles wat we gezien hebben en natuurlijk genieten van het uitzicht.

Ik denk dat deze reis veel te kort is om alles te doen en te zien.....we moeten nog een keer terug!

 

 

trabant-601s-de-luxe-3638533960720
architecture-3198996960720
bundestag-769710960720
 

Prijzen

Reisprijs: € 1.275 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: € 195
 
Beschikbaarheid:  5 vakantieplekken
 
Inclusief: Verblijf in een tweepersoonskamer in het ABBA Berlin Hotel, alle gezamenlijke maaltijden en drankjes, treinreis, Berlin Card, excursies, entreegelden, luxe fotoboek, Nederlandse zorg en begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., bijdrage calamiteitenfonds € 2.50, reserveringskosten € 27.50.
 
Extra's: Iedere gast ontvangt van ons na de reis een prachtig fotoboek om de reis nog eens te herbeleven.
 
Reisdocument: Paspoort of ID kaart
 
Belangrijke informatie: We proberen je thuis op te halen, maar dit lukt niet altijd. Soms vragen we je om naar een opstapplek te komen. Woon je in de omgeving van Arnhem dan vragen we je om naar het station in Arnhem te komen, we begeleiden je dan vanaf daar.
 
Station: Arnhem

Toegankelijkheid: Deze reis is niet geschikt als je een rolstoel gebruikt.

Zorg: Je bent grotendeels zelfstandig en hebt niet of nauwelijks hulp nodig bij de dagelijkse zorg
 
Rolstoelen: We kunnen geen rolstoel meenemen
 
Begeleiding: Er reizen 2 begeleiders mee

Minimale deelname: Deze reis gaat door als er minimaal 5 gasten hebben geboekt.
 
Bijzonderheden: Je moet heel goed kunnen lopen als je deze reis wilt boeken.
 

 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

 

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html