fbpx

Contact  |  Tel. 085-1050591

Begeleide vakantie Toscane

1 t/m 8 oktober VOLGEBOEKT

 

Zwemmen-verstandelijke-beperking-klein
 
Pool3

Begeleide reis naar het prachtige Toscane!

Toscane ligt in het midden van Italië, Pisa en Florence liggen bijvoorbeeld in Toscane. Hier worden heel veel wijnen verbouwd, je zult dan ook heel veel velden met wijnstokken tegenkomen tijdens je vakantie. Houd jij ook van een wijntje?
Toscane staat ook bekend om de cultuur, je vindt hier grote kathedralen en musea. En ken je de beroemde schilder en beeldhouwer Michelangelo? Die komt hier vandaan.

Casa Vacanze I Girasoli

We logeren in een gezellig klein resort met twee zwembaden en midden tussen de bloeiende velden. Je kamer is licht en kijkt uit over de landerijen. Elke kamer heeft twee grote bedden en een eigen badkamer zodat je heel gemakkelijk je kamer kunt delen met een andere gast. Je kamer heeft een TV en een föhn.
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Wat gaan we doen?

Het is al herfst, ook in Toscane dus is het waarschijnlijk niet meer zo warm, maar meestal is het nog wel warm genoeg om te zwemmen. In deze tijd staan ook de zonnebloem en lavendelvelden in bloei, zie je het al voor je?

Deze week is een mooie week om de omgeving van Toscane te gaan verkennen, we bezoeken een kathedraal en een museum en natuurlijk gaan we shoppen in een gezellig dorpje.

IGirasoli015

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

old-21216431920-1
 
Zonnebloemen-in-Frankrijk-verstandelijke-beperking
 
Room3

Prijzen

Reisprijs: € 2.199 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: € 115
 
Beschikbaarheid: GEEN BESCHIKBAARHEID
 
Inclusief: Verblijf o.b.v. half pension, lunches, alle gezamenlijke consumpties en drankjes, vliegtickets, alle transfers, luxe fotoboek, Nederlandse begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., bijdrage calamiteitenfonds € 2.50, reserveringskosten € 27.50.
 
Extra's: Iedere gast ontvangt van ons na de reis een prachtig fotoboek om de reis nog eens te herbeleven.
 
Reisdocument: Paspoort of ID kaart
 
Vaccinaties
Covid-19: Je moet kunnen voldoen aan de actuele eisen m.b.t. vaccinaties en andere maatregelen die de regering genomen heeft.
 
Belangrijke informatie: We proberen je thuis op te halen als we op reis gaan. In overleg bepalen we de route naar de luchthaven, woon je ver van deze route af neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Je kunt uiteraard ook zelf naar de Luchthaven komen, wij ontmoeten je dan daar.
 
Luchthaven: Airport Den Haag/Rotterdam
 
Minimale deelname: Deze reis gaat door als er minimaal 5 gasten hebben geboekt.
 
Begeleiders: Er reizen twee begeleiders mee
 
Zorg: je bent zelfstandig in je dagelijkse verzorging, je hebt hooguit hulp nodig bij bijvoorbeeld medicijnen
 
Rolstoelen: Er is geen beschikbaarheid meer voor rolstoelen
 
Bijzonderheden: 
 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html