fbpx

Contact  |  Tel. 085-1050591

Cruise langs Britse eilanden

  13 t/m 24 mei 2022

 

700x475MainImageDawn
 
nclDwnPoolDeck3

Schip Ahoy, ga mee op 12-daagse begeleide cruise langs de Britse eilanden!

Varen op een groot cruiseschip van de Norwegian Cruise Line, dat is op en top genieten van een luxe begeleide cruise! Aan boord van het cruiseschip vind je leuke winkeltjes, gezellige restaurantjes en elke avond muziek of theater.....dat wil je toch niet missen?
 
Heb jij al zeebenen?

Het Norwegian Dawn cruiseschip

We gaan varen op de Norwegian Dawn, een groot schip van bijna 300 meter lang, we gaan kastelen, kathedralen, romantische eilanden en oude steden van Europa verkennen. En terwijl je van haven naar haven langs prachtige kusten vaart, kun je je dag en nacht vermaken met mooie theatershows, goede restaurants, een groot casino, zwembaden, een luxe spa en nog veel meer.
 
Op het schip heb je een comfortabele binnenhut die je deelt met een reisgenoot. Gezellig!
 

 

Planning van de cruise

Dag 1
Vandaag vertrekken we met de trein vanuit Nijmegen (of in overleg een ander station) naar Southampton, we stappen in Amsterdam over op de internationale trein die ons door de tunnel naar Londen brengt. Vanuit Londen treinen we verder naar Southampton waar we rond het avondeten aankomen. Eenmaal aangekomen gaan we lekker eten en logeren we in een hotel.

Dag 2
Vandaag gaat het avontuur gaat beginnen! We hebben nog even tijd om rond te kijken in Southampton en in de middag gaan we met een taxi naar de haven waar we inschepen op ons schip de Norwegian Dawn. We gaan lekker eten, het schip verkennen en 's avonds kunnen we een mooie theatershow zien.

Dag 3
Vanochtend als je wakker wordt liggen we in de haven van Portland, je hebt zeker niet gemerkt dat we al zover hebben gevaren? Portland ligt aan het Engelse Kanaal en aan de zuidkant vindt je de uitgestrekte steengroeven. Ook staat Portland bekend om de wereldkampioenschappen zeilen. Heb jij weleens gezeild?

Dag 4
In de ochtend leggen we aan bij Cork in Ierland, wat denk je zullen we een kasteel bezoeken?

Dag 5
Zonder dat we het gemerkt hebben is ons schip vannacht naar Dublin gevaren. Jippie, de gezelligste stad van Ierland.

Dag 6
Vannacht hebben we gevaren, niks van gemerkt en als je wakker wordt zijn we in Liverpool. Liverpool is de stad van de Beatles. Ken jij een liedje van de Beatles?

Dag 7
Belfast in Noord Ierland, weet jij dat Noord Ierland niet bij Ierland hoort? We maken hier een mooie rit langs de ruige kliffen waar dit gebied om bekend staat.

Dag 8
Als je wakker wordt varen we langs de kust van Schotland, je zult je ogen uitkijken. We leggen aan op de 'Orkney Isles' Kirkwall, een eiland boven Schotland. Hier kunnen we een mooie wandeling maken en even bijkomen van alles wat we de afgelopen dagen gezien hebben.

Dag 9
We blijven nog even in Schotland want vandaag ligt het schip in Inverness in de prachtige Schotse Hooglanden. Inverness staat bekend om de doedelzakspelers met hun schotse kilt. Niet onder de kilt kijken hè.... 

Dag 10
De laatste stad die we bezoeken in Schotland is Edinburgh. Trek stevige schoenen aan want we gaan de middeleeuwse stad verkennen. Hier kun je een abdij vinden, een kathedraal en natuurlijk het indrukwekkende Edinburch Castle bovenop een hoge rots.

Dag 11
Wat een indrukken hebben we opgedaan, vandaag rusten we een dagje uit bij het zwembad. We gaan de hele dag varen.

Dag 12
De laatste dag alweer. Vannacht zijn we 'het kanaal' overgestoken en als we wakker worden ligt het schip in Amsterdam. Onze Kontikibus staat klaar om ons weer naar huis te brengen. Of misschien wordt je wel opgehaald door familie in de haven. Goed opletten want dan kunnen we zwaaien vanaf het dek.

 

 

nclBlissShowHavanaCamera-A0123
 
nclJadekunst
nclJadePublicStardustThtr

Prijzen

Reisprijs: € 4.199 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: op aanvraag
 
Beschikbaarheid: 6 vakantieplekken
 
Inclusief: Verblijf o.b.v. vol pension, free at sea upgrade, alle gezamenlijke consumpties en drankjes, treinreis, hotel in Southampton, transfer naar de haven, excursies, entreegelden, luxe fotoboek, Nederlandse begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., bijdrage calamiteitenfonds € 2.50, reserveringskosten € 27.50.
 
Extra's: Iedere gast ontvangt van ons na de reis een prachtig fotoboek om de reis nog eens te herbeleven.
 
Reisdocument: Paspoort of ID kaart
 
Belangrijke informatie: We streven ernaar om onze gasten thuis op te halen als we op reis gaan. In overleg bepalen we de route naar de haven, woon je ver van deze route af neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
 
Station: Nijmegen (in overleg is een ander station ook mogelijk)
 
Minimale deelname: Deze reis gaat door als er minimaal 6 gasten hebben geboekt.
 
Bijzonderheden: We bieden deze reis aan o.b.v. beschikbaarheid op het schip
 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

 

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html

Ongeldige invoer