fbpx

Contact  |  Tel. 085-1050591

Begeleide vakantie Tenerife

17 t/m 24 maart 2023

 

hotel-fanabe-kontiki-Reizen
 
 

Zon, zee, zwembad op Tenerife!

Tenerife is het grootste en meest zuidelijke eiland van de Canarische eilanden. Tenerife is het eiland van de zon en de zee, maar ook van de bekende vulkaan 'El Teide', de nationale trots van Tenerife. Het zuiden van het eiland, waar wij naar toe gaan, staat bekend als zonbestemming en is erg toeristisch, maar ook het veel groenere noorden is zeker een bezoekje waard.
De Canarische Eilanden hebben een subtropisch klimaat. Dat betekent dat het in de maand maart lekker warm is! Wil jij ook genieten van het zonnetje tijdens deze begeleide vakantie?
 

Hotel Fañabé

In het hart van de Costa Adeje ligt het heerlijke hotel Fañabé. Het hotel ligt dicht bij de leuke winkeltjes en maar 500m van de boulevard en het strand. Een perfecte plek dus voor een fijne vakantie.
 
We logeren in dit hotel o.b.v. all-inclusive en dat betekent dat je in het hotel onbeperkt kunt eten en drinken. Wel zijn niet alle barretjes en restaurants tegelijk open, je moet dus een beetje afwisselen. 
 
Je kamer is heel fijn met twee aparte bedden en heeft een minibar, WiFi, TV, Airco en een kluisje. Elke kamer heeft een eigen badkamer met een bad en kleine flesjes shampoo en douchegel.

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Wat gaan we doen op Tenerife?

We gaan zonnen en zwemmen, heerlijk een ijsje eten aan de boulevard en natuurlijk naar het strand.

In deze week gaan we vooral genieten van de zon, de zee en het zwembad, vergeet je badpak niet!

We maken in overleg met jou natuurlijk ook een excursie naar het Jungle Park, de bananen Plantage of de Vulkaan de Teide. Ben jij wel eens boven op een vulkaan geweest?

Kontiki-Reizen-hotelkamer

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Zicht-op-zwembad-kontiki-Reizen
 
promenade-4616271920
 
tenerife-20472291280

Prijzen

Reisprijs: € 2.399 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: € 295
 
Beschikbaarheid: 10 vakantieplekken
 
Inclusief: Verblijf o.b.v. all-inclusive, alle gezamenlijke consumpties en drankjes, vliegtickets, alle transfers, excursies, entreegelden, luxe fotoboek, Nederlandse begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., bijdrage calamiteitenfonds € 2.50, reserveringskosten € 35.
 
Extra's: Iedere reiziger ontvangt van ons na de reis een prachtig fotoboek om de reis nog eens te herbeleven.
 
Vaccinaties: Je kunt voldoen aan de actuele eisen m.b.t. Covid-19
 
Reisdocument: Paspoort of ID kaart
 
Begeleiders: 2/3 begeleiders
 
Toegankelijkheid: Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk, je kunt minimaal 45 minuten in een redelijk tempo lopen.
 
Rolstoelen: Er kunnen geen rolstoelen mee
 
Zorg: Je bent volledig zelfstandig bij de dagelijkse zorg
 
Luchthaven: Luchthaven Schiphol
 
Belangrijke informatie: Je komt op eigen gelegenheid naar de luchthaven, daar wordt je ontvangen door de begeleiders.
 
Minimale deelname: Deze reis gaat door als er minimaal 6 gasten hebben geboekt.
 
Bijzonderheden: 
 
 
 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html