fbpx

Contact  |  Tel. 085-1050591

Cruise Noors avontuur

  19 t/m 24 april 2023

 

cruise-sschip-rotterdam-kontiki-reizen
 

Schip Ahoy, ga mee op 6-daagse begeleide cruise 'Noors avontuur!'

Varen op een groot cruiseschip van de Holland America Lijn, dat is op en top genieten van een luxe begeleide cruise! Aan boord van het cruiseschip vind je leuke winkeltjes, gezellige restaurantjes en elke avond muziek of theater.....dat wil je toch niet missen?
 
Heb jij al zeebenen?

De Rotterdam

We gaan varen op de Rotterdam, dat is het nieuwste schip van de Holland America Lijn. En terwijl je van Rotterdam via Oslo naar Kopenhagen vaart, kun je je dag en nacht vermaken met mooie theatershows, goede restaurants, een groot casino, zwembaden, een luxe spa en nog veel meer.
 
Op het schip heb je een comfortabele hut, je kunt kiezen uit een binnenhut (zonder ramen), een buitenhut (klein raam) en een balkonhut (je kunt vanuit je hut het dek op)

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Vaarroute van de cruise

Dag 1 - Inscheping
Vandaag gaan we in Rotterdam aan boord van het nieuwste cruiseschip van de Holland America Lijn, de Rotterdam.

Dag 2 - Dag op zee
Er is vandaag veel tijd om van het schip te genieten want we zijn de hele dag op zee. We kunnen zwemmen, naar de spa, een theatershow of shoppen. 

Dag 3 - Oslo
Vanochtend als je wakker wordt liggen we in de haven van Oslo. We gaan hier van boord en naar de stad. Misschien kunnen we een toer maken door de stad met de hop-on-hop-off bus en onderweg uitstappen natuurlijk ;-)

Dag 4 - Kopenhagen
We hebben de hele nacht gevaren en als je aan dek komt dan zie je een andere stad, we zijn in Kopenhagen. Als je vroeg wakker bent dan kun je nog net zien hoe het schip aanlegt in de haven. Een ander land en een andere stad. Ook hier gaan we van boord en de stad verkennen.

Dag 5 - Dag op zee
De laatste dag aan boord, we varen de hele dag dus er is heel veel tijd om het schip te verkennen.

Dag 6 - Ontscheping 
Helaas komt er vandaag een einde aan deze korte, maar onvergetelijke cruise. We leggen al vroeg aan in de haven van Amsterdam.

 
Route-Rotterdam-19-april-23-Noors-avontuur

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

 
vigeland-park-oslo-noorwegen-begeleide-cruise
Oslo-noorwegen-begeleide-cruise
 
copenhagen-1157778960720
 
siren-947849960720
 
copenhagen-405189960720

Prijzen

Reisprijs binnenhut: € 2.099 p.p.
Reisprijs buitenhut: € 2.299 p.p.
Reisprijs balkonhut: € 2.599 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: op aanvraag, de toeslag is erg hoog
 
Let op: De prijzen zijn een indicatie en afhankelijk van de prijsschommelingen bij de cruisemaatschappij, daarom altijd onder voorbehoud.
 
Beschikbaarheid: 6 vakantieplekken
 
Inclusief: Cruise op de Rotterdam o.b.v. vol pension, have-it-all arrangement*, verplichte fooien, excursies, gezamenlijke consumpties tijdens excursies, luxe fotoboek, Nederlandse begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, drankjes aan boord die niet in het Have-iy-all pakket vallen, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., bijdrage calamiteitenfonds € 2.50, reserveringskosten € 35.
 
Extra's: Iedere gast ontvangt van ons na de reis een prachtig fotoboek om de reis nog eens te herbeleven.
 
Reisdocument: Paspoort of ID kaart
 
Rolstoelen: We kunnen maximaal twee inklapbare rolstoelen meenemen
 
Toegankelijkheid: Het is niet erg als je af en toe een rolstoel gebruikt, maar je moet een gewone bus in kunnen stappen.
 
Zorg: Je hebt geen of nauwelijks hulp nodig bij de dagelijkse zorg
 
Opstapplaats: Cruiseterminal Rotterdam
Let op: We leggen in Amsterdam weer aan op 24 april 2023
 
Belangrijke informatie: Je reist op eigen gelegenheid naar de Cruise Terminal
 
Afwijkende annuleringsvoorwaarden
Bij annulering van de cruise door de Reiziger zijn de volgende bedragen verschuldigd: vanaf het moment van boeken t/m de dag van vertrek: 100% van de reissom
 
Minimale deelname: Deze reis gaat door als er minimaal 4 gasten hebben geboekt.
 
Bijzonderheden: We bieden deze reis aan o.b.v. beschikbaarheid op het schip
 
Have-it-all arrangement
Bij dit arrangement ontvang je:
- Het Signature-drankenpakket *
- Eén diner in een specialiteitenrestaurant **
- Excursietegoed ***
- WIFI surfpakket ****

* Het Signature drankenpakket heeft een dagelijkse limiet van 15 drankjes, waarin alle drankjes zijn inbegrepen met een prijs van $11,00 of lager. Het drankenpakket is inclusief niet-alcoholische dranken zoals frisdranken en koffiespecialiteiten. Gasten kunnen één drankje tegelijk bestellen en moeten 21 jaar of ouder zijn voor alcoholische drankjes. Delen is niet toegestaan.
** Diners in specialiteitenrestaurants; Eén diner in de Pinnacle Grill.
***De aanbieding voor landexcursies; Eén excursie tegoed ter waarde van US$ 100,-- per excursie van eigen keuze.
****Wifi Surf pakket; Surf op het web, bekijk sociale media, controleer de e-mail en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Al het internetgebruik aan boord is onderworpen aan de standaardbeleidslijnen van Holland America Line die het browsen van sommige sites kunnen beperken vanwege netwerkbeveiliging en bandbreedtegebruik.
 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html