fbpx

Contact  |  Tel. 085-1050591

Begeleide reis Den Brabander

9 t/m 13 oktober 2023

 

begeleide-reis-kontiki-reizen-brabander
 
brabander-zwembad-kontiki-reizen-begeleide-vakantie
 

Begeleide midweek hotel Den Brabander in Duitsland

Je kent Winterberg vast wel van de sneeuw, de skipistes, de kabelbaan en zelfs het schansspringen in de winter, maar Winterberg is veel meer dan alleen dat. In Winterberg kun je ook heerlijk wandelen bijvoorbeeld en in de herfst met de prachtige kleuren is dat natuurlijk heel fijn.

Hotel den Brabander

Gezelligheid, een heerlijk hotel, verwarmd zwembad en volop animatie, dat is Hotel den Brabander. Dit hotel staat overal bekend om zijn gezellige weken en midweken en wij gaan daar nu ook van genieten.
 
Je kamer heeft bad of douche en toilet, flatscreen-tv met div. Nederlandse zenders, telefoon met wekdienst, gratis mini-kluis op de kamer en gratis draadloos internet. 
Sommige van de kamers die we hebben geboekt liggen op de begane grond, hiervoor moet je drie traptreden kunnen nemen. De andere kamers liggen op de eerste verdieping, daarvoor moet je de trap op kunnen lopen.
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Wat gaan we doen?

Hotel den Brabander biedt een uitgebreid animatieprogramma met wandel- en fakkeltochten en muziek of een spelletje in de bar op de meeste avonden. Het hotel heeft ook een sauna en een heerlijk buitenzwembad dat verwarmd is tot 30 graden, dus ook in de herfst kun je hier lekker zwemmen.

Ga jij mee genieten van deze fantastische midweek?

 
brabander-kamer-begeleide-vakantie-kontiki-reizen
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Sauna-brabander-begeleide-reis-kontiki-reizen
 
 
eifel-kasteel-begeleide-reis-duitsland-verstandelijke-beperking
 
sauerland-begeleide-vakantie-kontiki

Prijzen

Reisprijs: € 1299 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: € 175
Let op: Er staat een foute datum in de reisgids, de juiste datum is 9 t/m 13 oktober 2023 (midweek)
 
Beschikbaarheid: 8 vakantieplekken
 
Samenstelling Kontiki Groep:
 
Inclusief: Verblijf bij hotel den Brabander o.b.v. half pension, alle gezamenlijke maaltijden en drankjes, vervoer per touringcar, excursies, entreegelden, luxe fotoboek, Nederlandse begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., bijdrage calamiteitenfonds € 2.50, reserveringskosten € 35.
 
Extra's: Iedere gast ontvangt van ons na de reis een prachtig fotoboek om de reis nog eens te herbeleven.
 
Reisdocument: Paspoort of ID kaart
 
Vaccinaties: Je kunt voldoen aan de actuele maatregelen die de regering stelt
 
Belangrijke informatie: We kunnen je niet thuis ophalen bij deze reis, je moet naar de dichtstbijzijnde opstapplaats kunnen komen
 
Opstapplaatsen: Zevenbergen, Breda, Tilburg, Eindhoven, Veghel, Nijmegen
 
Minimale deelname: Deze reis gaat door als er minimaal 6 gasten hebben geboekt.
 
Toegankelijkheid: Deze reis is niet geschikt als je een rolstoel gebruikt.
 
Rolstoelen: We kunnen geen rolstoelen of rollators meenemen
 
Zorg: Je bent zelfstandig bij je dagelijkse zorg.
 
Begeleiding: Er reizen 2 begeleiders mee
 
Bijzonderheden: Tijdens deze reis maken we deel uit van een grotere groep.
 

 

Boekingsformulier

 

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html