fbpx

Contact  |  Tel. 085-1050591

Begeleide Pasen in Drenthe

7 t/m 14 april VOLGEBOEKT

 

blijf-nog-even-hunebed-highway-zorgvakantie
 
drenthe-hunebed-highway-vakantie-met-zorg-rolstoelvakantie
 

Begeleide paasvakantie naar Drenthe

Drenthe kennen we allemaal van de heide, de schaapskuddes en natuurlijk het Noorder Dierenpark, maar Drenthe heeft nog een belangrijke attractie, namelijk de Hunebedden.
De Hunebed Highway is een weg die langs de verschillende hunebedden gaat en je rijd dan ook door een paar schattige Drentse dorpjes. In Emmen vond je vroeger het Noorder Dierenpark, dat heet nu Wildlands, en nadat de dieren verhuisd zijn is het Noorder Dierenpark omgebouwd tot een prachtig stadspark waar je op veel plekken nog de oude dierenverblijven kunt herkennen. Ben jij wel eens in het Noorder Dierenpark geweest?

Drenthe is echt een leuke provincie om te ontdekken, ga je mee?

 

Waar logeren we

We logeren bij Vakantie appartementen 'Blijf nog Even' een groepshuis voor maximaal 10 personen waar je ook heel gemakkelijk kunt logeren als je in een rolstoel zit. In de gezellige ruime woonkamer is het heerlijk televisiekijken of een spelletje spelen en als het mooi weer is rijd je zo het terras op.

Naast het vakantiehuis lopen ezeltjes in de wei, misschien mag je wel mee om ze te voeren.

Het huis heeft over zes slaapkamers met zes hoog/laag bedden, een passieve tillift en uiteraard twee aangepaste badkamers. In de badkamer zijn de toiletten verhoogd en beschikt de badkamer ook een douchestoel en handgrepen. 

 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Wat gaan we doen?

We gaan er een hele gezellige week van maken. Misschien gaan we naar Wildlands, maar we gaan ook shoppen in Emmen en dan meteen wandelen in het oude Noorder Dierenpark.

We gaan varkens kijken, en misschien wel knuffelen, bij het Akkervarken. Daar leer je veel over varkens en wat ze allemaal kunnen en doen. We gaan poseren bij een Hunebed, weet je wel hoe groot een Hunebed is?

En we gaan nog veel meer doen, maar we maken het vooral heel gezellig.

 
vakantie-met-zorg-hunebed-highway-drenthe
 
vakantie-met-zorg-orvelte-drenthe

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

ijsbeer-ouwehands-dierenpark-begeleide-dagtocht
 
 
zorgvakantie-drenthe-hunebed
 
zorgvakantie-schaapskooi-drenthe

Prijzen

Reisprijs: € 1.750 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: € 160
 
Beschikbaarheid:  GEEN BESCHIKBAARHEID
 
Samenstelling groep:
Heer van 69
Dame van 82
Dame van 71
Heer van 67
Dame van 41
 
Inclusief: Verblijf bij vakantiehuis Blijf nog Even o.b.v. logies, alle gezamenlijke maaltijden en drankjes, vervoer per minibus, excursies, entreegelden, luxe fotoboek, Nederlandse begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., reserveringskosten € 35.
 
Extra's: Iedere gast ontvangt van ons na de reis een prachtig fotoboek om de reis nog eens te herbeleven.
 
Reisdocument: Paspoort of ID kaart
 
Vaccinaties: Je kunt voldoen aan de actuele eisen die de overheid stelt m.b.t. corona
 
Belangrijke informatie: We proberen je thuis op te halen als je langs de route woont, maar dit lukt niet altijd. Soms vragen we je toch om naar een opstapplaats in de buurt te komen. Je mag natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar Drenthe reizen.
 
Route: Groesbeek, Arnhem, Apeldoorn, Zwolle, Meppel, Emmen
 
Minimale deelname: Deze reis gaat door als er minimaal 4 gasten hebben geboekt.
 
Toegankelijkheid: Deze reis is heel geschikt als je een rolstoel gebruikt.
 
Rolstoelen: We kunnen 3 rolstoelen meenemen en er kan één rolstoel vastgezet worden in de bus. De andere rolstoelen moeten inklapbaar zijn.
 
Hulpmiddelen: Als je hulpmiddelen nodig hebt bij de verzorging zoals een tillift of douchestoel, dan moet je ons daar voor de boeking over informeren.
 
Zorg: Het is geen probleem als je hulp nodig hebt bij je dagelijkse zorg.
 
Begeleiding: Er reizen 3/4 begeleiders mee
 
Bijzonderheden: 
 

 

Boekingsformulier

 

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html