fbpx

Contact  |  Tel. 085-1050591

Midweek Preston Palace

11 t/m 15 september 2023

 

 
296-Vadermetdochtertjebowlenall-inclusivespelfaciliteitPrestonPalace272-BotsautobaanIndoor-KermisPrestonPalace4265-Hotelkamer-02

Begeleide midweek in Preston Palace!

 
In Twente kan het allemaal. Er gaat niks boven Twente! ….en er zijn vast nog meer kreten die de veelzijdigheid van Twente in een paar woorden benadrukken.
De grote zomervakantie is geweest, de meeste drukte voorbij, nu is het tijd om lekker feest te vieren tijdens de begeleide midweek in Preston Palace. Als je hier logeert dan hoef je de deur niet eens meer uit, Preston Palace heeft het - net als Twente - allemaal.
 

Preston Palace

Preston Palace is een uniek all-inclusive hotel en uitgaanscentrum waar superveel te doen is. Er is een subtropisch zwemparadijs, een indoor-kermis, een feestzaal met 's avonds live muziek en een bioscoop. Ook zijn er veel restaurants en barretjes waar je lekker kunt eten en drinken. Ga een uurtje biljarten met een reisgenoot of begeleider, geniet van de live muziek, drink gezellig samen een kop koffie in de koffiecorner of een biertje in de pub.
 
 
 
 
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 
 

 

Activiteiten bij Preston Palace

Preston Palace is een all inclusive hotel en biedt zoveel entertainment dat je eigenlijk het hotel niet uit hoeft om je te vermaken:

  • subtropisch zwemparadijs
  • indoor kermis
  • kids animatieteam
  • bowlingbaan
  • biljart, snooker, pooltafels
  • midgetgolf
  • bioscoop
  • winkeltjes 
  • wellness: massages en gezichtsbehandelingen

Daarnaast kunnen we ook altijd nog uitstapjes buiten het hotel maken!

79-Hotelentree-Preston-Palace---bewerkte-rand
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 
 
 

 

 

 
 
 

 

 
237-SubtropischzwemparadijsPrestonPalace
 
286-Overzichtindoor-kermisPrestonPalacemetEnergy-StormOctopusBotsautos

Prijzen

Reisprijs: € 1050 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: € 125 (2x beschikbaar)
 
Beschikbaarheid:  2 tweepersoonskamers en 1 eenpersoonskamer
 
Samenstelling groep:
Heer van 25 jaar
 
Inclusief: Verblijf in een tweepersoonskamer o.b.v. all-inclusive, vervoer per luxe minibus, 1 excursie + consumptie, luxe fotoboek, Nederlandse zorg en begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., reserveringskosten € 35.
 
Extra's: Iedere gast ontvangt van ons na de reis een prachtig fotoboek.
 
Reisdocument: Geldig ID bewijs
 
Vaccinaties
Covid-19: Je moet kunnen voldoen aan de actuele eisen m.b.t. vaccinaties en andere maatregelen die de regering genomen heeft.
 
Begeleiders: Er reizen twee begeleiders mee
 
Zorg: Je bent grotendeels zelfstandig in de dagelijkse zorg
 
Rolstoelen: We kunnen een inklapbare rolstoel of rollator meenemen
 
Toegankelijkheid: Voor deze reis moet je kunnen lopen, we hebben geen aangepaste kamers bij Preston Palace
 
Belangrijke informatie: We proberen je thuis op te halen, maar dat lukt niet altijd. Soms vragen we je om naar een opstapplaats te komen. Woon je ver van de route naar Preston Palace af neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en je mag natuurlijk ook altijd zelf rechtstreeks naar Preston Palace komen.
 
Route: Emmen, Hoogeveen, Zwolle, Apeldoorn, Groesbeek, Duiven, Doetinchem, Enschede, Almelo
 
Minimale deelname: Deze reis gaat door als er minimaal 6 gasten hebben geboekt.
 
Bijzonderheden: geen
 

 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html