site stats

Contact | 085 - 1050591

Heuvelachtig Limburg

3 t/m 10 juli nog 1 plekje

 

papegaai-mondo-verde---begeleide-vakantie
 
vakantie-met-begeleiding-limburg
 

Heuvelachtig Limburg

Limburg is natuurlijk de ideale provincie om veel leuke en uitdagende dingen te doen. Limburg is heuvelachtig, heeft grotten en een paar heel leuke steden. Ga je mee op ontdekkingsreis?
 

Europarcs Resort Brunsummerheide

We logeren in een fijne luxe villa op Resort Brunsummerheide. Het park heeft een zwembad en een zwemvijver, zwemmen gaat dus zeker lukken. Verder is er een leuke dierenweide en een pannenkoekenrestaurant.

De villa heeft zes slaapkamers waarvan er één op de begane grond ligt. Er is een badkamer en een toilet op elke verdieping. Elke slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden die we uit elkaar kunnen schuiven zodat je gemakkelijk de kamer kunt delen met een andere gast. Een slaapkamer heeft een stapelbed, durf jij er bovenin te klimmen?

 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Wat gaan we doen?

Je kunt niet in Limburg zijn geweest zonder de grotten te bezoeken en uiteraard moeten we shoppen, zullen we dat doen in Maastricht? Mondo Verde is een leuke dierentuin die we waarschijnlijk ook gaan ontdekken en hé....ken je Toverland al?

We gaan heel veel leuke dingen doen en we hopen op mooi weer dus we gaan zeker ook zwemmen.

Villa-interieur-resort-brunsummerheide---begeleide-vakantie
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

zwemmen-limburg-reis-met-begeleiding
 
resort-brunsummerheide---begeleide-vakantie
 
roermond-reis-met-begeleiding-limburg
 
gaia-zoo-limburg-begeleide-vakantie

Prijzen

Reisprijs: € 1.199 p.p.

Toeslag eenpersoonskamer: € 195
 
Beschikbaarheid:  1 plek voor een heer (gedeelde kamer)
 
Samenstelling Groep:
Dame van 56 jaar
Dame van 54 jaar
Dame van 49 jaar
Dame van 38 jaar
Heer van 58 jaar
 
Inclusief: Verblijf op Resort Brunsummerheide o.b.v. logies, alle gezamenlijke maaltijden en consumpties, excursies, luxe fotoboek, Nederlandse begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., reserveringskosten € 35.
 
Extra's: Iedere gast ontvangt van ons na de reis een prachtig fotoboek om de reis nog eens te herbeleven.
 
Reisdocument: Paspoort of ID kaart
 
Belangrijke informatie:
 
Vaccinaties
Covid-19: Je moet kunnen voldoen aan de actuele eisen m.b.t. vaccinaties en andere maatregelen die de regering genomen heeft.
 
Opstapplaatsen: We proberen je thuis op te halen, maar dit lukt niet altijd. Soms vragen we je om naar een opstapplak te komen. Hieronder vindt je de route die we rijden, woon je ver van deze route af neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Uiteraard mag je ook zelf rechtsreeks naar Resort Limburg komen.
 
Route: Emmen, Zwolle, Arnhem, Nijmegen, Venlo
 
Toegankelijkheid: Je moet in een redelijk tempo minimaal 45 minuten achter elkaar kunnen lopen
 
Rolstoel: Deze reis is niet geschikt als je een rolstoel gebruikt.
 
Zorg: Je bent grotendeels zelfstandig en hebt geen hulp nodig bij de dagelijkse zorg
 
Begeleiding: Er reizen 2 begeleiders mee
 
Minimale deelname: Deze reis gaat door als er minimaal 6 gasten hebben geboekt.
 
Bijzonderheden: 
 

 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html