site stats

Contact | 085 - 1050591

Dolfijnen en de Zuiderzee

12 t/m 19 juni 2023

 

dolphin-34165421280501-6090431501-6090438
 

Dolfijnen bezoeken tijdens een begeleide vakantie in Nederland! Dolfijn!

Ken je Flevoland al? Flevoland wordt ook wel 'Het nieuwe land' genoemd en dat komt natuurlijk omdat het een polder is die is drooggelegd in de voormalige Zuiderzee. In Flevoland is veel te beleven op het gebied van natuur, cultuur en toeristische attracties. In Flevoland hoef je je niet te vervelen! Je kunt tijdens deze heerlijke begeleide vakantie bijvoorbeeld naar Harderwijk, Elburg of Lelystad. Ook Walibi ligt in Flevoland, heel dicht bij ons park.

Europarcs Resort Zuiderzee

We logeren op het Europarcs Resort Zuiderzee in een prachtige luxe Bosvilla. Het huis heeft één slaapkamer en een badkamer beneden en 4 slaapkamers met een badkamer boven. Verder beschikt de villa over een ruime woonkamer en een fijne grote tuin. 
Het park ligt direct aan het Veluwemeer en op korte afstand van Harderwijk en Elburg. Op het park kun je zwemmen, varen en nog veel meer. Ook is er een zwembad met glijbanen, midgetgolf en een bowlingbaan.
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Activiteiten in Flevoland

Als je zo dicht bij Harderwijk bent mòet je naar het Dolfinarium.....dat gaan we dan ook doen. Verder gaan we natuurlijk lekker zwemmen, winkelen in Harderwijk, we lopen met onze blote voeten het blote voeten pad, we gaan een visje eten in het historische plaatsje Elburg en als klap op de vuurpijl proberen we een ritje te maken met een echte stoomtrein!

Wil je graag naar Walibi? Dat is mogelijk tegen een meerprijs.

dolphin-1132843960720
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

stoomtrein-VSM4
 
port-4871672960720
 
501-6056441

Prijzen

Reisprijs: € 1.099 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: € 175

Beschikbaarheid: 6 vakantieplekken

Inclusief: Verblijf bij Europarcs Resort Zuiderzee, alle gezamenlijke maaltijden en drankjes, vervoer per minibus, excursies, luxe fotoboek, Nederlandse begeleiding.

Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., reserveringskosten € 35.

Extra's: Iedere gast ontvangt van ons na de reis een prachtig fotoboek om de reis nog eens te herbeleven.

Reisdocument: Geldig ID bewijs
 
Vaccinaties: Je kunt voldoen aan de actuele eisen m.b.t. covid-19
 
Route: Groesbeek, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Zwolle

Belangrijke informatie: We streven ernaar om onze gasten thuis op te halen als we op reis gaan. In overleg bepalen we de route naar Europarcs Zuiderzee, woon je ver van deze route af neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
 
Toegankelijkheid: Deze reis is niet geschikt als je een rolstoel gebruikt.

Zorg: Je bent grotendeels zelfstandig en hebt geen hulp nodig bij de dagelijkse zorg
 
Rolstoelen: We kunnen geen rolstoel meenemen, je moet minimaal 45 minuten in een redelijk tempo kunnen lopen.

Begeleiding: Er reizen 2 begeleiders mee

Minimale deelname: Deze reis gaat door als er minimaal 6 gasten hebben geboekt.

Bijzonderheden: Als je graag naar Walibi wilt dan kun je dit aangeven, de entreekosten (+ € 31.-) zitten niet bij de reis inbegrepen en komen voor je eigen rekening. Uiteraard brengen wij je met een begeleider naar Walibi als je dit graag wilt. Om dit te kunnen faciliteren moeten er minimaal 2 gasten zijn die Walibi willen bezoeken.
 

 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html