site stats

Contact | 085 - 1050591

Begeleide vakantie Duitsland

2 t/m 9 juni VOLGEBOEKT

 

BV6-Willingen-2018-2
 
 
20140811161241
 
 

Begeleide vakantie naar Willingen in Duitsland

Willingen ligt in het Sauerland in Duitsland, ongeveer 20 kilometer vanaf Winterberg. Sauerland staat bekend om zijn bergen waar in de winter zelfs sneeuw ligt, dan kun je er ook skiën. In de zomer kun je heel veel leuke dingen doen in het Sauerland zoals wandelen, met de gondelbaan de berg op, rodelen, bowlen en natuurlijk winkelen.
 

Haus Charine

We logeren in Haus Charine midden in het dorp Willingen. Vanuit het huis wandelen we zo het centrum in op, dat is handig.
Haus Charine heeft wel 8 slaapkamers en dat betekent dat er een paar eenpersoonskamers beschikbaar zijn. Je moet wel goed op de trap kunnen lopen want Haus Charine heeft vier verdiepingen. Beneden kunnen we gezellig bij elkaar zitten in de woonkamer en de begeleiding zal vast heerlijk voor je koken in de grote keuken ;-)
Als je bij het huis op het terras zit heb je een prachtig uitzicht over Willingen.

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Wat gaan we doen?

We gaan er een hele gezellige week van maken en we overleggen met jou wat we allemaal gaan doen. We kunnen bijvoorbeeld:

* Subtropisch Zwemparadijs (vergeet je badpak niet)
* Wildpark Willingen
* Bezoek aan een bierbrouwerij
* Met de gondel naar boven en naar beneden wandelen
* Rodelen
* Winkelen
* Bowlen

En nog veel meer....

 
haus-charine-klein-kontiki-reizen
 
5

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

201807071353010
WillingenUplandViadukt2012-05CN-011
 
 
 
 

Prijzen

Reisprijs: € 1.199 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: € 125 
 
Beschikbaarheid:  VOLGEBOEKT
 
Samenstelling groep:
Heer van 54 
Heer van 59
Heer van 55
Heer van 58
Heer van 51
Heer van 48
Heer van 61
 
Inclusief: Verblijf in Haus Charine o.b.v. logies, alle gezamenlijke maaltijden en drankjes, vervoer per minibus, excursies, entreegelden, luxe fotoboek, Nederlandse begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., bijdrage calamiteitenfonds € 2.50, reserveringskosten € 35.
 
Extra's: Iedere gast ontvangt van ons na de reis een prachtig fotoboek om de reis nog eens te herbeleven.
 
Reisdocument: Paspoort of ID kaart
 
Vaccinaties: Je kunt voldoen aan de actuele eisen m.b.t. Covid-19 die de Duitse regering stelt
 
Belangrijke informatie: We proberen je thuis op te halen als je langs de route woont, maar dit lukt niet altijd. Soms vragen we je toch om naar een opstapplaats in de buurt te komen.
 
Route: Zwolle, Nijmegen, Venlo, Willingen
 
Minimale deelname: Deze reis gaat door als er minimaal 5 gasten hebben geboekt.
 
Toegankelijkheid: Deze reis is niet geschikt als je een rolstoel gebruikt.
 
Rolstoelen: We kunnen geen rolstoel of rollator meenemen
 
Zorg: Je bent grotendeels zelfstandig en hebt geen of bijna geen hulp nodig bij je dagelijkse zorg.
 
Begeleiding: Er reizen 2/3 begeleiders mee
 
Bijzonderheden: Je moet goed kunnen lopen, ook op de berg en de trap
 

 

Boekingsformulier

 

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html